Yandex Metrica

Fatih Terim Panathinaikos'tan ayrıldı!

Fatih Terim Panathinaikos'tan ayrıldı!

Son dakika haberleri... Yunanistan Ligi takımlarından Panathinaikos'ta teknik direktör Fatih Terim, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Sezonun kalan bölümünde takımın başına Christos Kontis’in geçeceği öğrenildi.

Spor

18.05.2024, 10:01

Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, Çarşamba akşamı deplasmanda Rumen teknik direktör Mircea Lucescu'nun oğlu Razvan'ın çalıştırdığı PAOK ile karşı kaşıya geldi. Fatih Terim'in ekibi ezeli rakibine 4-1 yenildi ve şampiyonluk umutlarını kaybetti.

Kaybedilen şampiyonluğun ardından Fatih Terim, eleştiri oklarının hedefi oldu. Yunan taraftarlar, maçın ardından Fatih Terim'e büyük tepki gösterdi.

Nicolo Zaniolo'dan Galatasaray kararı! Herkesi ters köşe yaptı Nicolo Zaniolo'dan Galatasaray kararı! Herkesi ters köşe yaptı Haberi Görüntüle

''DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPTIK''

Fatih Terim, bugün yaptığı açıklamada görevinden ayrıldığını belirtti. Terim, yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

''Geçtiğimiz Aralık ayından bu yana ekibimle birlikte var gücümüzle çalıştığımız Panathinaikos Futbol Kulübü'nde hedefimiz 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlamak, çok kıymetli Panathinaikos taraftarlarına 13 senedir kavuşamadıkları şampiyonluğu hep beraber yaşatmaktı. Dün akşam bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptığımız Sayın Başkan Alafouzos ile, 2024-2025 sezonu için planlarımızın uyuşmadığı sonucuna vardık. Bu değerlendirme neticesinde, profesyonel ilişkimizin devam etmemesinde karar kılındı."

İtalyanlar resmen duyurdu! Arnautovic Süper Lig devine gidiyor İtalyanlar resmen duyurdu! Arnautovic Süper Lig devine gidiyor Haberi Görüntüle

''BAŞARILAR DİLİYORUM''

Terim, açıklamasının devamında ''Atina'da geçirdiğimiz altı ay boyunca bizi bağrına basan başta Panathinaikos taraftarlarına, Sayın Başkan Giannis Alafouzos'a, kulüp çalışanlarına ayrıca bana ve ekibime sevgi ve saygısını her fırsatta gösteren futbol kamuoyuna da çok teşekkür ediyorum. Panathinaikos kulübüne bundan sonraki süreçte en içten duygularımla başarılar diliyorum. Yeni yollar ve yolculukların uzak olmadığı zamanlarda görüşmek dileğiyle.." ifadelerini kullandı.

Sezonun kalan bölümünde takımın başına Christos Kontis’in geçeceği öğrenildi. 

Fatih Terim'in Panathinaikos kariyeri:

26 Maç

14 Galibiyet 

6 Beraberlik

6 Mağlubiyet

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading