Yandex Metrica

Fallout 9. bölüm ne zaman? Fallout nereden, nasıl izlenir?

Fallout 9. bölüm ne zaman? Fallout nereden, nasıl izlenir?

Dünyanın en popüler video oyunlarından biri olan Fallout yoluna dizi olarak devam ediyor. Peki Fallout nereden, nasıl izlenir? Amazon Prime Video'nun iddialı yapımı konusu ve görsel efektleri ile dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor. Fallout 1. sezon bölümlerini soluksuz izleyen dizi severler Fallout 9. bölüm ne zaman? sorusuna yanıt arıyor.

Gündem

15.05.2024, 18:26

11 Nisan 2024'te tüm dünya ile aynı anda gösterime giren Fallout dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak gibi görünüyor. Amazan Prime Video'nun en çok izlenen yapımlarından olması beklenen dizinin başrolünde Ella Purnell yer alıyor. Dizinin tüm bölümlerini bir oturuşta izleyen dizi severler ise Fallout 9. bölüm ne zaman? Fallout nereden, nasıl izlenir? sorularına yanıt aramaya başladı. 

Emniyet Genel Müdürlüğü polis tayinleri belli oldu mu 2024? Emniyet Genel Müdürlüğü polis tayinleri belli oldu mu 2024? Haberi Görüntüle

FALLOUT 9. BÖLÜM NE ZAMAN?

Fallout 1. sezonda toplam 8 bölümden oluşması bekleniyor. Dizi tüm bölümleriyle 11 Nisan'da Amazon ekranlarından gösterilecek. Fallout 9. bölümün yayınlanması beklenmiyor. Fallout yeni bölümler için 2. sezonun çıkması beklenecek. 

Eurovision şampiyonu Nemo Mettler kimdir? Eurovision şampiyonu Nemo Mettler kimdir? Haberi Görüntüle

FALLOUT NEREDEN İZLENİR?

Fallout Amazon Prime Video aboneleri tarafından izlenebilir. Diziyi izlemek isteyenler Amazon Prime'a üye olmak zorunda.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading