Yandex Metrica

Eylem Tok ve Timur Cihantimur'u babası mı yurt dışına kaçırdı? Bülent Cihantimur'un ifadesi ortaya çıktı! Eylem Tok ve Timur Cihantimur'u ABD'ye kim götürdü?

Eylem Tok ve Timur Cihantimur'u babası mı yurt dışına kaçırdı? Bülent Cihantimur'un ifadesi ortaya çıktı! Eylem Tok ve Timur Cihantimur'u ABD'ye kim götürdü?

İstanbul'da Oğuz Murat Acı, 16 yaşındaki Timur Cihantimur'un kullandığı lüks aracın çarpması sonucunda hayatını kaybetmişti. Kazadan sonra 16 yaşındaki Timur Cihantimur'u annesi Eylem Tok ilk olarak gece vakti yurt dışına Mısır'a kaçırdı. Mısır'dan sonra Eylem Tok ve Tİmur Cihantimur'un ABD'ye kaçtığı tespit edildi. Timur Cihantimur ve Eylem Tok sosyal medyada merak konusu oldu. Timur Cihantimur'un babaası Doktor Bülent Cihantimur, eski eşi Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'un ABD'ye gitmesine yardım mı etti? Bülent Cihantimur Eylem Tok ve oğlunu ABD'ye mi kaçırdı? Baba Cihantimur yardım etti mi?  

Gündem

23.04.2024, 21:44

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde ATV gezintisine çıkan Oğuz Murat Acı ve beraberindeki 4 arkadaşına çarparak Mısır'a annesi Eylem Tok tarafından kaçırılan, 16 yaşındaki Timur Cihantimur'un ailesi ve babası araştırılmaya başlandı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran olayda Oğuz Murat Acı hayatını kaybetmişti.

Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur'u önce Mısır'a daha sonra ise ABD'ye kaçırdığı tespit edildi. Meydana gelen kaza sonrasında 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Timur Cihantimur'un ailesi araştırılmaya başlandı. Konu hakkında sessizliğini bozan baba Doktor Bülent Cihantimur'un ifadesine ulaşıldı. Bülent Cihantimur Eylem Tok ve Timur Cihantimur'u yurt dışına mı gönderdi?

Emine Erdoğan'dan anneler gününe özel buluşma! Devlet Konukevi'nin kapıları annelere açıldı! Emine Erdoğan'dan anneler gününe özel buluşma! Devlet Konukevi'nin kapıları annelere... Haberi Görüntüle

16 YAŞINDAKİ EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ TİMUR CİHANTİMUR'UN BABASI DOKTOR MU? BÜLENT CİHANTİMUR KİMDİR, NERELİ?

16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Timur Cihantimur'un çarpması sonucunda Oğuz Murat Acı hayatını kaybetmişti. Timur Cihantimur'un annesi ile birlikte Mısır'a gittiğine dair görüntüler sosyal medya üzerinden paylaşılmıştı. Dün akşam tespit edilen yeni bilgiye göre Eylem Tok ve oğlunun ABD'ye kaçtığı açıklandı. Yaşanılan bu gelişmeler sonrasında Timur Cihantimur'un ailesi merak konusu oldu. Peki Timur Cihantimur'un babası kim?

19 Mayıs İstanbul ücretsiz konserler 2024 | İstanbul'da konser ve etkinlikler nerede? 19 Mayıs İstanbul ücretsiz konserler 2024 | İstanbul'da konser ve... Haberi Görüntüle

BÜLET CİHANTİMUR EYLEM TOK VE OĞLUNU YURT DIŞINA MI KAÇIRDI?

Timur Cihantimur'un babasının ünlü estetik doktoru Bülent Cihantimur olduğu beliritlmişti. Baba Cihantimur'un ifadesi paylaşıldı.

İfadede, ''Babası, diğer çocukların babalarını arıyor zaten bunların hepsi akrabalar. Diğer baba kendi oğlunun telefonunu aradığında telefonu bir görevli açıyor, ‘ben güvenlik görevlisiyim, bu telefon buraya, bana bırakıldı'' kelimeleri kullanıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aile Günü mesajı: Güçlü aile yapımızla Türkiye Yüzyılı'nı inşa edeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aile Günü mesajı: Güçlü aile yapımızla Türkiye Yüzyılı'nı... Haberi Görüntüle

TİMUR CİHANTİMUR VE ANNESİ EYLEM TOK'U ABD'YE BABALARI MI KAÇIRDI?

Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin ailesinin avukatları açıklamalarda bulundu. Avukatlar, ''Kazanın ardından polis ekiplerinden önce olay yerine gelen anne Eylem Tok, oğlu T.C.'yi olay yerinden kaçırmış, ekiplerce yapılan incelemeler sonucunda anne ile oğlunun ertesi gün saat 03.50 sıralarında Mısır'a çıkış yaptıkları tespit edilmişti. '' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading