Yandex Metrica

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu oyunculuğu seçti: Hizmet başka bahara

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu oyunculuğu seçti: Hizmet başka bahara

CHP'den Etimesgut belediye başkanı seçilen oyuncu Erdal Beşikçioğlu, dizi çekimlerine başlayacaklarını söyledi. Beşikçioğlu, propaganda sürecinde projelerinin olmamasından dolayı çokça eleştirilmişti.

Gündem

21.04.2024, 15:59

Gerek adaylık gerekse de propaganda süreci tartışmalara neden olan oyuncu Erdal Beşikçioğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde CHP'den Etimesgut Belediye Başkanı seçilmişti. 203 bin seçmenin oyunu alan Beşikçioğlu, yüzde 56,61 oyla ipi göğüslemişti. Önceki belediye başkanı ve MHP'nin adayı Enver Demirel ise 117 bin oy alarak yüzde 32,64'lük oy oranında kalmıştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat uygulayan açgözlülere net mesaj: Hesabı sorulacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat uygulayan açgözlülere net mesaj: Hesabı sorulacak Haberi Görüntüle

İMAM HATİP LİSELERİYLE İLGİLİ AÇIKLAMALARI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Sürpriz sayılabilecek bir biçimde belediye başkanlığını kazanan Beşikçioğlu'nun son yaptığı açıklama yine tartışmalara neden oldu. Daha önce İmam Hatip liseleriyle ilgili ayrıştırıcı ifadeler kullandığı için şimşekleri üzerine çeken çiçeği burnunda belediye başkanı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da istemediği bir isimdi. Buna rağmen genel merkezin bastırmasıyla aday yapılan Erdal Beşikçioğlu, Mansur Yavaş'a rağmen istediği sonucu almıştı. Beşikçioğlu, Anadolu liselerinin sonradan imam hatibe çevrildiğini iddia ederek "İmam hatip lisesinden mezun olmak gençler için büyük bir travma" ifadelerini kullanmıştı.

Şahane Hayatım dizisi bitiyor mu, final ne zaman? ŞahaneHayatım dizisi neden bitiyor? Şahane Hayatım dizisi bitiyor mu, final ne zaman? ŞahaneHayatım dizisi... Haberi Görüntüle

OYUNCULUĞA DEVAM EDECEK

Erdal Beşikçioğlu, bu kez başka sözleriyle gündemde. Behzat Ç. dizisinin ünlü oyuncusu Beşikçioğlu, belediye başkanlığı yapmak yerine asıl mesleğine devam etme kararı aldı. Yaptığı açıklamada "Behzat Ç.'yi Etimesgut halkımızla beraber çekeceğiz." diye konuşan Etimesgut Belediye Başkanı, 5 sene boyunca asıl mesleğine ağırlık vereceğinin sinyallerini vermiş oldu.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

1

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading