Yandex Metrica

Estetik iddialarına ateş püskürtmüştü! Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'ndan şaşırtan açıklama!

Estetik iddialarına ateş püskürtmüştü! Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'ndan şaşırtan açıklama!

Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Doğa karakterini canlandıran başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu'nun 'estetiğim yok' demesi sonrasında yeni bir açıklama daha yaptı.

Yaşam

26.04.2024, 13:49

Başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Evrim Alasya, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Feyza Civelek, Sibel Taşçıoğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı her cuma Show TV ekranlarında izlenme rekorları kıran Kızılcık Şerbeti oyuncusu Sıla Türkoğlu magazin dünyasında çok konuşulan isimler arasında yerini aldı.

25 yaşındaki güzel oyuncu Sıla Türkoğlu'nın 'Emanet', 'Yemin' gibi dizilerde yer almasının ardından Kızılcık Şerbeti'ndeki başarısıyla da sevilmeye devam ediyor. 

Ferrari 820 beygirlik 12 Cilindri tanıttı: Adındaki gizem herkesi büyüledi Ferrari 820 beygirlik 12 Cilindri tanıttı: Adındaki gizem herkesi büyüledi Haberi Görüntüle

ESKİ FOTOĞRAFLARI GÜNDEM OLMUŞTU

Ancak ünlü oyuncunun ise geçtiğimiz aylarda sosyal medyada eski fotoğrafları yayınlamış, verdiği kilolarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

2 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 2 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

ESTETİK İDDİALARINA SERT ÇIKIŞMIŞTI

Güzel oyuncu Türkoğlu estetik yaptırdığına dair iddialara ise sert bir tepi verek, 'estetiğim yok arkadaşlar,' diyerek gelen sorulara son noktayı koymuştu.

Nihal Canan'ın eski sevgilisi her şeyi itiraf etti! Onur Apaydın 14 sayfalık dilekçesinde örgüt yapısını anlattı! Nihal Canan'ın eski sevgilisi her şeyi itiraf etti! Onur Apaydın... Haberi Görüntüle

ESTETİK İDDİALARINA YENİDEN YANIT VERDİ

Ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu ise son olarak yapılan estetik yorumlarına karşı bir kez daha konuştu.

Türkoğlu,  "Ben bunu biraz düşündüm. Eski fotoğraflar ortaya çıkıyor şimdi orada makyaj yapmayı bilmiyorsun, kendini tanımıyorsun, çok küçüksün, yüzün oturuyor bence tamamen onunla alakalı bir şey. Yani ben öyle düşünüyorum" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading