Yandex Metrica

Eski tip ehliyetle oy kullanır mı? 31 Mart 2024 yerel seçimde sürücü belgesi ile oy verilir mi?

Eski tip ehliyetle oy kullanır mı? 31 Mart 2024 yerel seçimde sürücü belgesi ile oy verilir mi?

Eski tip ehliyetle oy kullanır mı? 31 Mart 2024 yerel seçimde sürücü belgesi ile oy verilir mi? soruları seçime az bir süre kala vatandaşlar tarafından sıkça sorulmaya başlandı. 

Gündem

31.03.2024, 14:30

Milyonlarca seçmen 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gidecek ve oylarını kullanacak. Seçimlerde vatandaşlar üzerinde T.C. kimlik numarası bulunan resmi nitelikteki herhangi bir belgeyle oy kullanabilecek. Kimliklerini kaybeden seçmenler ise Eski tip ehliyetle oy kullanır mı? 31 Mart 2024 yerel seçimde sürücü belgesi ile oy verilir mi? sorularına yanıt arıyor. 

Başından vurarak öldürdü 'Benim gönlüm rahat'  dedi! Melek Nur'un katilinden akıl almaz sözler! Başından vurarak öldürdü 'Benim gönlüm rahat' dedi! Melek Nur'un katilinden... Haberi Görüntüle

31 MART 2024 EHLİYETLE OY KULLANILIR MI?

TC kimlik numarası ve fotoğraf olan ehliyetler ile oy kullanılabilir. Üzerinde T.C. kimlik numarası bulunan resmi nitelikteki herhangi bir belge ile oy vermek mümkün olacak. Kimliğini unutan vatandaşlar sürücü belgeleri ile oy verebilecek. Konuya dair detaylı bilgi için 444 9 975 numaralı YSK Çağrı Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. Vatandaşlar, Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) "444 99 75" numaralı çağrı merkezini arayarak 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimle ilgili sorularına yanıt alabilecek.

Kabine toplandı! Ana gündem öğretmen atamaları: İşte masadaki diğer başlıklar Kabine toplandı! Ana gündem öğretmen atamaları: İşte masadaki diğer başlıklar Haberi Görüntüle

ESKİ TİP SÜRÜCÜ BELGESİ İLE OY KULLANILIR MI?

Üzerinde TC kimlik numarası ve fotoğraf olan eski tip sürücü belgeleri ile de oy kullanmanın mümkün olduğu belirtildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading