Yandex Metrica

Emekliye çifte bayram! 3000 TL bayram ikramiyesinin hesaplara yatacağı tarih belli oldu! Bayram ikramiyesinden kimler yararlanacak?

Emekliye çifte bayram! 3000 TL bayram ikramiyesinin hesaplara yatacağı tarih belli oldu! Bayram ikramiyesinden kimler yararlanacak?

16 milyon emeklinin gözü TBMM Genel Kurulu'ndaki bayram ikramiyesine çevrildi. TBMM, bayram ikramiyesi ile ilgili düzenlemeyi kabul etti. Yeni yasa ile emeklilerin Ramazan ve Kurban bayramlarında alacakları 2000 TL'lik ikramiye yüzde 50 artarak, 3 bin TL'ye çıkartıldı.

Ekonomi

21.03.2024, 12:39

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu (TBMM), 16 milyon emekliyi yakından ilgilendiren bayram ikramiyelerine ilişkin düzenlemenin bulunduğu yeni yargı paketini kabul etti.

Emeklilerin yakından takip ettiği 'Bayram ikramiyesi' düzenlemeleri için gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yasayı onayladığı taktirde bayrama dönük ikramiye ödeme hazırlıkları başlayacak.

Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan duyurdu: Esnek çalışma modeli için geri sayım başladı! Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan duyurdu: Esnek çalışma modeli için... Haberi Görüntüle

EMEKLİLERE 2024 YILINDA TOPLAMDA 6000 TL İKRAMİYE VERİLECEK!

Kabul edilen yasa ile birlikte 2000 TL olan bayram ikramiyesinde yüzde 50 artışa gidildi. Yeni artış ile birlikte bayram ikramiyesi 3000 TL'ye çıkmış oldu. Bu sayede 16 milyon emekli, 2024 yılında toplamda 6000 TL bayram ikramiyesi almış olacak.

2024 çay alım fiyatı açıklandı: İşte üreticinin kilogram başına eline geçecek miktar 2024 çay alım fiyatı açıklandı: İşte üreticinin kilogram başına eline... Haberi Görüntüle

EMEKLİ İKRAMİYESİNDEN KİMLER YARARLANABİLECEK?

Bayram ikramiyesi, SGK'dan yaşlılık, vazife malullüğü, malullük, ölüm aylığı ve sürekli iş göremezlik geliri alanlar, emekli ikramiyelerinden yararlanabilecek.

Ek olarak, SGK'dan aylık ödeme alan şehit yakınları, gaziler, muharip gaziler, güvenlik korucuları, şampiyon sporcular ve terör mağduru sivil vatandaşlar ikramiyeden yararlanabilecek.

Yatırımcıların beklediği gün geldi: ABD Merkez Bankası FED faiz kararını açıklayacak! FED faiz kararı ne olur? Yatırımcıların beklediği gün geldi: ABD Merkez Bankası FED faiz kararını... Haberi Görüntüle

EMEKLİ İKRAMİYE ÖDEMESİ NİSAN VE HAZİRAN AYINDA GERÇEKLEŞECEK

İlk ikramiye ödemesi bu yıl 10-12 Nisan 2024 tarihleri arasında başlayack olan Ramazan Bayramı için gerçekleşecek.

Bayram ikramiyelerinin 1-9 Nisan tarihleri arasında emeklilerin banka hesaplarına yatırılması bekleniyor.

2024 yılının ikinci ikramiyesi ise 16-19 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan Kurban Bayramı için ödeme sağlanacak.

Kurban Bayramı ödemelerinin emeklilere 10-15 Haziran tarihleri arasında yapılması planlanıyor.

Habere Tepki Ver

3

1

0

0

0

1

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading