Yandex Metrica

Emekli ve memur maaşları ne zaman yatacak? 2024 Bayramdan önce maaşlar yatar mı?

Emekli ve memur maaşları ne zaman yatacak? 2024 Bayramdan önce maaşlar yatar mı?

Bayram ikramiyelerinin hesaplara yatmasının ardından, memur ve emekliler Nisan maaşlarının hesaplara ne yazaman yatacağını merak ediyor. 10 Nisan'da idrak edecek olacan Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşlar maaşların ne zaman yatacağını araştırıyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıklaması sonrasında memur ve emekli maaşlarının yatırılacağı tarihler belli oldu. Peki Emekli ve memur maaşları ne zaman yatacak, erken yatacak mı?

Ekonomi

21.04.2024, 21:17

Ramazan Bayramı'na kısa bir süre kala, nisan ayı emekli ve memur maaşlarının ne zaman hesapalra yatacağı sorgulanmaya başladı. Bayram öncesinde hazırlık yapmak isteyen vatandaşlar gündemi yakından takip ediyor. Peki memur ve emekli maaşları ne zaman yatacak? Beklenen açıklama Bakanlıktan geldi.

Son dakika.... S&P'den Türkiye kararı: Kredi notu yükseltildi Son dakika.... S&P'den Türkiye kararı: Kredi notu yükseltildi Haberi Görüntüle

MEMUR MAAŞLARI NE ZAMAN YATACAK? 

Hazine ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatmayacak ve her zaman yatırıldığı tarih olan ayın 15'inde hesaplara geçecek.

Kesintisiz denetim dönemi başladı! Ekipler 24 saat sahada olacak: Vergi kaçıranlara yüklü cezalar geliyor Kesintisiz denetim dönemi başladı! Ekipler 24 saat sahada olacak: Vergi... Haberi Görüntüle

EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAMDAN ÖNCE YATACAK MI?

Geçen yıl bayramda emekli maaşı ve bayram ikramiyesi ödemeleri birlikte yatmıştı. 

Bayram sonrası maaş ödemelerinde yoğunluk olabileceği öngörülmesi nedeniyle, emekli maaşlarının bayramdan önce yatırılacağı düşünülüyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Ekonomi


Loading