Yandex Metrica

Elinde gram altın bulunanlar dikkat! İslam Memiş yatırımcılara seslendi: Bu sene sadece bir kez olacak

Şubat ayının ortasında düşüş eğilimi gösteren altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın, çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Altın fiyatları yüseklecek mi, düşecek mi? Altının  kırmızıya dönmesiyle birlikte panik yapan yatırımcılara uyarı altın kahini İslam Memiş'ten geldi. "Bu sene sadece bir kez olacak" diyen İslam Memiş yatırımcıları uyardı.

Ekonomi

19.03.2024, 08:08

Altın fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulunan İslam Memiş, bu yılın sadece bir kez yaşanacak olan en önemli gelişmesini yatırımcılara duyurdu. Memiş, özellikle Fed'in faiz kararı ve ABD'de açıklanacak tarım dışı istihdam verisinin altın piyasasını etkileme potansiyeline değinerek, piyasalardaki beklentilerin yüzde elli oranında fiyatlandığını belirtti.

Büyük çöküş kapıda! Kredi kartı borcu olanlar yandı Büyük çöküş kapıda! Kredi kartı borcu olanlar yandı Haberi Görüntüle

ONS ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Öte yandan açıklamalarına devam eden Memiş, Mart ayının beklenen 25 baz puanlık faiz artışı ve 2024'ün ikinci yarısında öngörülen faiz indirimi konularına da dikkat çekerek, altın fiyatlarına dair öngörüleri arasında ons altının Fed öncesinde 2000 dolar kadar çekilebileceğini, fakat Fed sonrasında 2070 dolar seviyesine geleceğini belirtti.

Bitcoin tarihinde bir ilk: En sert aylık düşüş! Bitcoin tarihinde bir ilk: En sert aylık düşüş! Haberi Görüntüle

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Altın kahini İslam Memiş, ayrıca, Fed sonrasında altın fiyatlarında tekrar yükseliş trendi öngörürken, gram altının ise Fed kararı öncesinde 2050-2040 TL destek seviyesinde takip edileceğini bildirdi. 

THY 2024 Kabin Memuru alımı için gerekli şartlar ne? THY 2024 Kabin Memuru başvuru ne zaman, nereden yapılıyor? THY 2024 Kabin Memuru alımı için gerekli şartlar ne? THY... Haberi Görüntüle

DÜĞÜN YAPACAKLAR DİKKAT

Özellikle düğün yapacak olanlar ve altın borcu bulunanlar için bu haftanın önemli bir alım fırsatı olabileceğine dikkat çeken Memiş, bu sizin için son fırsat değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading