Yandex Metrica

Ünlü kuyumcudan 84 milyona çağrı! 'Salı gününü bekleyin'

Ünlü kuyumcudan 84 milyona çağrı! 'Salı gününü bekleyin'

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın için kritik tarihi verip yatırımcılara uyarıda bulundu.

Ekonomi

23.01.2024, 20:00

Avrupa Merkez Bankası'nın fazi kararı öncesi piyasalardaki hareketlilik devam ediyor.

Asgari ücrete ara zam yok: Peki emekli maaşlarına zam olacak mı, ne kadar olacak? Asgari ücrete ara zam yok: Peki emekli maaşlarına zam olacak... Haberi Görüntüle

İSLAM MEMİŞ ALTINDA YENİ REKOR İÇİN TARİH VERDİ

Dolar/euro paritesi 5 hafta sonra yeniden eşitlendi. Emtia piyasasında ise "altın yükselecek mi?" sorusu cevap varıyor. Gözler dün bin liranın üzerine çıkan gram altında. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dolarda gerileme olacağına belirterek altında yeni rekor için tarih verdi.

Rönesans Gayrimenkul borsada ne zaman işlem görecek? #RGYAS hissesi ne kadar? Rönesans Gayrimenkul borsada ne zaman işlem görecek? #RGYAS hissesi ne... Haberi Görüntüle

'KASIM AYINDA YENİDEN REKORLARI GÖRECEĞİZ'

Para ve altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatında ise dip seviyelerin test edildiğini belirterek şunları aktardı:

TL tarafına baktığımızda dolar 18,61 lira ekranlarda, ama Kapalı Çarşı piyasasında şöyle önemli bir gelişme var. Dolar, 18, 62 ve 18, 64 lira civarında hem makas aralığı daraldı, hem de ekran ile Kapalı Çarşı arasında hemen hemen denk hale geldi. Bunun nedeni ise talep olmayışından dolayı ekranla kapalı çarşı arasında makasta yavaş yavaş kapamış oldu. Dip seviyeler test edildi; ons altında 1500 doları bekleyen de var, 2. 200 doları bekleyen de var. Altın fiyatları yeniden bin liranın üzerinde kasım ayında yeniden rekorları görebileceğiz.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading