Yandex Metrica

Ünlü ekonomist Mert Başaran inanmayın deyip duyurdu! Altın 2000 TL olacak...

Ünlü ekonomist Mert Başaran inanmayın deyip duyurdu! Altın 2000 TL olacak...

Emlak ve Yatırım Danışmanı Mert Başaran, 'O tarihte altın 2 bin lira, bitcoin 96 bin dolar' mesajını paylaşmıştı. O paylaşımla ilgili gerçek ortaya çıktı.

Ekonomi

28.02.2024, 23:28

Altın ve dolar konusunda çarpıcı uyarılarda bulunan Emlak ve Yatırım Danışmanı Mert Başaran, Twitter hesabı üzerinden olay yaratan bir paylaşım geldi.

Koton halka arz fonunun kullanım yerleri neler? Koton ne zaman halka arz olacak 2024? Koton halka arz fonunun kullanım yerleri neler? Koton ne zaman... Haberi Görüntüle

GERÇEK TIKLAYINCA  ANLAŞILDI

Mert Başaran, 'Gram altın 2000 lira, Bitcoin 98 bin dolar' diyerek bir video linki paylaştı. Başaran'ın paylaştığı linke tıklayanlar gerçeği çok geçmeden anladı.

2024 Fitch ve Moody's Türkiye kredi notu ne zaman açıklanacak? Türkiye'nin kredi notu kaç? 2024 Fitch ve Moody's Türkiye kredi notu ne zaman açıklanacak?... Haberi Görüntüle

'SOSYAL MEDYADA MANİPÜLASYON İÇİN BU TARZ MESAJLAR PAYLAŞILIYOR'

Sosyal medya üzerinden akılalmaz tahminlerde bulunanlara tepki gösteren bir içerik paylaşan Mert Başaran, 'Evet arkadaşlar, kapakta yer alan tarihi merak ediyorsunuz. Öyle bir tarih yok. Bazıları sosyal medyada manipülasyon, ego tatmini ve dikkat çekmek için bu tarz mesajlar veriyor. Lütfen bu tip haberlere inanıp yüksekten altın, dolar almayın. Teknik analiz yapın. Öğrenmeye çalışın. Bu tip insanların daha çok beğeni alma adına çektiği videolara inanmayın. Verilen o tarihlere inanmayın. Elinizdeki parayı kaybetmeyin' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading