Yandex Metrica

Son dakika: Renault'tan beklenmedik indirim! Bu model sadece 250 bin TL

Son dakika: Renault'tan beklenmedik indirim! Bu model sadece 250 bin TL

Renault gözde modellerinden biri olan Clio için önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Otomobil fiyatlarının yükseldiği şu günlerde güzel gelişmeler de olmuyor değil. Eğer şartlar sağlanırsa 250 bin TL’ye sıfır Renault Clio almak mümkün olacak.

Ekonomi

23.01.2024, 20:20

Geçtiğimiz sene en çok satan otomobil modellerinden birisi de Renault Clio olmuştu. Hatta Clio, Fiat Egea'nın ardından ikinci sırada yer alıyordu.

Günümüzde otomobil fiyatlarının hayli pahalı olduğu inkar edilemez bir gerçek. Çalışan ücretlerinin artması ile birlikte otomobil fiyatları da önemli ölçüde arttı. Hatta otomobil fiyatları, absürt bir şekilde arttı diyebiliriz. Hali hazırda en ucuz sıfır otomobilin fiyatı dahi 400 bin TL’ye yaklaşıyor.

O bankadan müşterilerine özel kampanya! Hesabı olanlar dikkat: 1 yıl boyunca ücretsiz olacak! O bankadan müşterilerine özel kampanya! Hesabı olanlar dikkat: 1 yıl... Haberi Görüntüle

250 BİN TL'YE SATIŞA ÇIKACAK 

Hali hazırda Türkiye’de 360 bin TL civarında fiyatlara satılan Renault modeli Joy donanım sınıfında karşımıza çıkıyor. Biz bu donanım sınıfını “en boş” olarak nitelendirmiş olsak da durum tam anlamıyla böyle değil. Zira Renault, Asya pazarında çok daha boş modelleri uygun fiyatlardan satıyor.

Küresel otomobil pazarını az çok takip edenlerin de bileceği üzere, Renault’un gelir seviyesi düşük ülkelerde satışa sunmuş olduğu, çok uygun fiyatlı farklı modelleri mevcut. Bu modellerde daha eski nesillerde kullanılan modeller, ince saç yapısı ve teknolojik olmayan donanımlar kullanılıyor.

İşte Clio için de böyle bir modelin geliştirilmesi planlanıyor. Fransa kaynaklı sızıntılara göre Renault atmosferik motorla güçlendirdiği, ince saç yapısıyla daha hafif olan ve içerisinde radyo dahi bulunmayan bir Clio modelini satışa sunacak. Bu modelde günümüz teknolojisinden pek fazla iz bulunmayacak.

Sızdırılan bilgilere göre öncelikli olarak Asya pazarında satışa sunulacak olan bu otomobilin Türkiye’de de satışa çıkması planlanıyor. Fiyatı ise şimdiki parametrelerle yaklaşık olarak 250 bin TL olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading