Yandex Metrica

Son dakika: Brent petrol düştü akaryakıta indirim geldi! Benzinin litre fiyatı bakın kaç TL oldu

Son dakika: Brent petrol düştü akaryakıta indirim geldi! Benzinin litre fiyatı bakın kaç TL oldu

Brent petrol son haftaların en düşük seviyesinde seyrederken bu fiyat düşüklükleri akaryakıt fiyatlarına da yansıdı. Benzine 25 kuruş indirim geldi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:27

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve döviz kuru etkisiyle zamlanan akaryakıt fiyatlarına bu kez de indirim geldi.

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litresi 25 kuruş düştü.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz spekülasyonlara son noktayı koydu: 'IMF ile masaya oturulması söz konusu değil' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz spekülasyonlara son noktayı koydu: 'IMF ile masaya... Haberi Görüntüle

BENZİN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

İndirimin ardından İstanbul'da 27.51'den satılan benzinin litresi 27.26'ya geriledi. Benzinin litresi Ankara ve İzmir'de 27.63'ten 27.38'e geriledi.

THY'den iptal edilen uçuşlarla ilgili açıklama: 31 Mayıs'a kadar uzatılabilecek THY'den iptal edilen uçuşlarla ilgili açıklama: 31 Mayıs'a kadar uzatılabilecek Haberi Görüntüle

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading