Yandex Metrica

Son dakika: Borsa İstanbul'da bayram havası! Tüm zamanların rekoru bir kez daha kırıldı

Son dakika: Borsa İstanbul'da bayram havası! Tüm zamanların rekoru bir kez daha kırıldı

Son dakika haberi... Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yeni işlem gününü yüzde 1,39 değer kazancıyla 2.684,46 puandan noktaladı ve bu rakamla birlikte tüm zamanların en yüksek kapanışını yaptı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:37

Son dakika haberi... Borsa İstanbul'da Türkiye'deki en değerli şirketleri bünyesinde barındıran BİST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 36,87 puan artarken, toplam işlem hacmi 37,5 milyar lira seviyesinde gerçekleşti.

Patiswiss yasaklandı mı, Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kimdir? Patiswiss yasaklandı mı, Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kimdir? Haberi Görüntüle

EN FAZLA KAZANDIRAN ULAŞTIRMA ENDEKSİ OLDU

Bankacılık endeksi yüzde 2,64 ve holding endeksi yüzde 1,73 değer kazandı. Sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran yüzde 4,33 ile ulaştırma, en çok gerileyen ise yüzde 0,40 ile madencilik oldu.

Magnum dondurmaları neden toplanıyor? Magnum dondurmaları nerelerde, hangi ülkelerde toplanıyor? Magnum dondurmaları neden toplanıyor? Magnum dondurmaları nerelerde, hangi ülkelerde toplanıyor? Haberi Görüntüle

YATIRIMCILAR MUTLU

Gün boyunca pozitif bir seyir izleyen BIST 100 endeksi, 2.684,46 puanla tüm zamanların en yüksek kapanışını gerçekleştirdi.

Analistler, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin dün Çin ile egemenlik ihtilafındaki Tayvan'ı ziyaret etmesinin jeopolitik riskleri artırsa da pay piyasalarının pozitif görünümünü koruduğunu bildirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading