Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika: Asgari ücrete 2. zam müjdesi! AK Partili isim duyurdu

Son dakika: Asgari ücrete 2. zam müjdesi! AK Partili isim duyurdu

Türkiye'de milyonlarca asgari ücretli çalışan ve emekli temmuz ayında yapılması beklenen ara zammı bekliyor. Yılbaşında yapılan zamların yüksek enflasyon verileri sebebiyle etkisiz kaldığı belirtilirken AK Partili isim temmuzda 2. zammın gelebileceği müjdesini verdi. İşte asgari ücret zammının detayları...

Ekonomi

29.02.2024, 11:42

Milyonlarca asgari ücretli çalışan yılbaşında yapılan zammın enflasyonla erimesi sonrası temmuzda bir ara zammın uygulanmasını bekliyor. 

AK Parti vatandaşı enflasyona ezdirmeyeceğini söyleyerek EYT, emekli maaşları, 3600 ek gösterge ve asgari ücret konusunda çalışmalarına devam ediyor. 

3 aylık enflasyon verisinin ortaya çıkması ile asgari ücretli çalışanlar da temmuzun ara zam ihtimalleri hakkında araştırmalar yapmaya başladı. 

Bakan Bolat duyurdu! Fahiş fiyat uygulayanlara kötü haber: Resmen harekete geçildi Bakan Bolat duyurdu! Fahiş fiyat uygulayanlara kötü haber: Resmen harekete... Haberi Görüntüle

VEDAT BİLGİN MÜJDEYİ VERDİ 

2. zam haberini ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin duyurdu. 

Isparta'da iftar programına katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, temmuzda işçi, memur ve emekliler için yeni düzenlemeler yapılacağını bunu 1 Mayıs'ta duyuracaklarını bildirdi. 

Bakan Bilgin, “Özellikle enflasyon sürecinin tahribatlarına karşı önümüzdeki Temmuz ayında yeniden işçilerimizi kamu çalışanlarımızı, memurları ve emeklilerimizi koruyacak düzenlemenin haberini vermek istiyorum" dedi.

Uzmanların ve bankaların tahminleri şaşırttı: Gram altın 3.500 TL olacak! Uzmanların ve bankaların tahminleri şaşırttı: Gram altın 3.500 TL olacak! Haberi Görüntüle

MİLLETVEKİLLERİ DE DUYURDU 

Diğer yandan AK Parti Manisa Milletvekili, Tamer Akkal, ücretlerde iyileştirmeye dair haberi Manisa'dan verdi.

Bilindiği gibi asgari ücretle ücretli kesime yapılan iyileştirmeler son derece hızlı bir şekilde hayata geçirildi. İnşallah bundan sonraki dönemde de bu fiyat artışları ve dünyanın maruz kaldığı bu enflasyon oranları göz önünde bulundurularak en kısa zamanda tekrar iyileştirmeler yapılacaktır" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading