Yandex Metrica

Resmi olarak duyuruldu! SGK, Bağ-Kur, EYT ve Emekli Sandığı emeklilerine müjde: Aylık maaşı 7.500 TL olanlara sürpriz ödeme!

Resmi olarak duyuruldu! SGK, Bağ-Kur, EYT ve Emekli Sandığı emeklilerine müjde: Aylık maaşı 7.500 TL olanlara sürpriz ödeme!

SGK, Bağ-Kur, EYT ve Emekli Sandığı emeklilerinin ceplerini rahatlatacak müjde geldi. Aylık maaşı 7.500 TL ve üzerinde olan emeklilerin hesabına para yatırılacak. 

Ekonomi

24.03.2024, 12:26

Akbank, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında SGK emekli maaşını Akbank’a taşıyanlara belirtilen miktarlarda ödeme yapıcağını ve ödemelerin maaşlara göre farklılık göstereceği belirtti. Banka yaptığı açıklamasında SGK maaşını Akbank’a getirenlere en fazla 12 bin 500 TL tutarında ödeme yapılacak. 10 bin TL’ye kadar promosyon 2 bin 500 TL tutarında da chip-para ödemesi yapılacak. 

Bakan Bolat'tan ticaret vurgusu: Irak ile ilişkilerimizi güçlendirmeye kararlıyız Bakan Bolat'tan ticaret vurgusu: Irak ile ilişkilerimizi güçlendirmeye kararlıyız Haberi Görüntüle

MAAŞ TUTARINA GÖRE PROMOSYON VERİLECEK 

Banka, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında ödemelere ilişkin detayları aktardı. Kalem kalem yapılan hesaplamada maaş tutarına göre SGK promosyon tutarı ve ek promosyon tutarı verileceği belirtildi.

Ödeme detayları için banka tarafından yapılan açıklamada şunlar söylendi:

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını 01-31 Mart 2024 tarihleri arasında Akbank’a taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşını Bankamızdan almayı taahhüt eden emeklilerimiz 10.000 TL’ye varan promosyondan faydalanabileceklerdir. Buna ek olarak kampanya dönemi içerisinde, Akbank Vadesiz hesabından veya Axess/Wings sahibi olan SGK emeklileri için kredi kartlarından verecekleri ilk 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için fatura başına 500 TL, toplamda 2.500 TL chip-para ile 12.500 TL ödül fırsatından yararlanabileceklerdir.

EMEKLİLERİ İLGİLENDİRİYOR! Yargıtay'dan emsal maaş kararı: Geçmiş tahsilatlar geri alınabilecek mi? EMEKLİLERİ İLGİLENDİRİYOR! Yargıtay'dan emsal maaş kararı: Geçmiş tahsilatlar geri alınabilecek... Haberi Görüntüle

 PROMOSYON ÖDEMESİNDEN SADECE TEK SEFERDE YARARLANILACAK 

Kampanyaya katılım için son tarihin 31 Mart olduğu belirtildi. Maaşını bu tarihe kadar Akbank’a taşıyanlara 3 yıl boyunca geçerli olacak tek seferlik promosyon ödemesi yapılacak. Ödemeden yararlanmak isteyenler SGK emekli maaşını 1 Mart ve 31 Mart 024 tarihleri arasında Akbank’a taşıması gerekecek. Emeklilerin promosyon ödemesinden sadece tek sefer yararlanabileceği açıklandı. Bankadan birden fazla emekli maaşı alan emekliler başvurmaları halinde sadece 1 promosyon ödemesi alabilecek.

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading