Yandex Metrica

Pegasus'tan skandal hareket! Asgari ücret zammı açıklanmadan bilet fiyatlarını uçurdular

Pegasus'tan skandal hareket! Asgari ücret zammı açıklanmadan bilet fiyatlarını uçurdular

Havayolu şirketi Pegasus, 1 temmuzda asgari ücret açıklanmadan hemen önce bilet fiyatlarına 500 TL oranında zam yaptı. Resmi sitesinde bilet fiyatlarının 1 Temmuz 2022'de saat 16.04'te yapılan zam sonrasında uçuş fiyatlarının 500 TL arttığı görüldü.

Ekonomi

23.01.2024, 19:29

Dünyanın en çok kullanılan havayolu şirketlerinden biri olan Pegasus, yolcularını kızdıracak skandal bir hamlede bulundu. 

Asgari ücrete ara zam yok: Peki emekli maaşlarına zam olacak mı, ne kadar olacak? Asgari ücrete ara zam yok: Peki emekli maaşlarına zam olacak... Haberi Görüntüle

ASGARİ ÜCRET AÇIKLANMADAN HEMEN ÖNCE ZAM YAPTILAR

1 Temmuz günü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından saat 17.00 saatlerinde açıklanan asgari ücret zammı öncesi Pegasus, uçak bilet fiyatlarına zam yaptı. 

Yine 1 Temmuz günü saat 16.00 sıralarında fiyatlarına zam yapan Pegasus'un bilet fiyatlarına 500 TL civarında zam yaptığı görüldü. 

TL zorunlu karşılık faizi yükseltilirse ne olur? Zorunlu karşılık oranı artarsa mevduat faizleri yükselir mi, düşer mi? TL zorunlu karşılık faizi yükseltilirse ne olur? Zorunlu karşılık oranı... Haberi Görüntüle

500 TL ORANINDA FİYAT ARTIŞI YAPTILAR 

7 Temmuz günü Üsküp'e yapılacak sefer için zam öncesi fiyat 5666 TL iken zam sonrasında fiyatın 6073 TL'ye yükseldiği görüldü. 

Diğer yandan yine aynı yere başka bir biletin fiyatının 3789 TL iken 4245 TL'ye yükseltildiği görüldü. 

Pegasus'un asgari ücrete zam açıklanmadan hemen önce böyle skandal bir fiyat artışında bulunması firma müşterilerinin büyük tepkisine yol açtı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading