Yandex Metrica

Orman yangını bölgelerinde vergi ödeme süreleri ertelendi

Orman yangını bölgelerinde vergi ödeme süreleri ertelendi

Son dakika gelişmesine göre; Hazine ve Maliye Bakanlığı, orman yangınlarından etkilenen yerler için mücbir sebep hali ilan ederken, bu yerlerde beyanname verme ve vergi ödeme süreleri ertelendi.

Ekonomi

27.01.2024, 02:33

Türkiye genelinde orman yangınlarından 185'i kontrol altına alındı. 6 ildeki 13 noktada söndürme çalışmaları devam ediyor. 

Antalya'nın Manavgat ve Gündoğmuş, Aydın'ın Karacasu, Denizli'nin Güney, Isparta'nın Sütçüler, Muğla'nın Marmaris, Köyceğiz, Kavaklıdere, Yılanlı, Seydikemer ve Milas'taki iki ayrı yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

BES'te yeni dönem başlıyor: BES'i bozmadan kısmi para çekmek artık mümkün BES'te yeni dönem başlıyor: BES'i bozmadan kısmi para çekmek artık... Haberi Görüntüle

VERGİ ÖDEME SÜRELERİ ERTELENDİ

Öte yandan Hazine ve Maliye Bakanlığı, orman yangınlarından etkilenen yerler için mücbir sebep hali ilan ederken, bu yerlerde beyanname verme ve vergi ödeme süreleri ertelendi.

Aman dikkat elinizde kalmasın! Herkesin yakından takip ettiği isim tarih verdi: Altının gramı 3 bin liraya kadar çıkacak! Aman dikkat elinizde kalmasın! Herkesin yakından takip ettiği isim tarih... Haberi Görüntüle

YENİKÖY TERMİK SANTRALİ ÇEVRESİNDE TEDBİRLER ARTIRILDI

Muğla’nın Milas ilçesinde günlerdir devam eden orman yangını, gece etkisini artırdı. Yangının yaklaştı Yeniköy termik santrali çevresinde tedbirler artırıldı.

Orman Genel Müdürlüğü ve İtfaiye ekipleri alevlerin santrale ulaşmasını engellemek için geniş güvenlik önlemleri alındı.Gürceğiz, Akçakaya ve Fesleğen mahalleleriyle birlikte Bayır, Habipler ve Bağdam mahalleleri de tahliye edildi. Evini terk etmek istemeyen bazı vatandaşlar jandarma tarafından ikna edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading