Yandex Metrica

Motorine (mazot) ve benzine indirim var mı 5 Mayıs? Benzin ve motorin indrim ne zaman olacak?

Motorine (mazot) ve benzine indirim var mı 5 Mayıs? Benzin ve motorin indrim ne zaman olacak?

Eğer dolar kurundaki istikrarlı durum devam ederse, pazartesi gece yarısı itibarıyla benzine bir indirim yapılması bekleniyor. Peki, Motorine (mazot) ve benzine indirim var mı 5 Mayıs? Benzin ve motorin indrim ne zaman olacak?

Ekonomi

16.05.2024, 19:07

Benzin ve motorine indirim olup olmadığı araştırılıyor. Son zamanlarda döviz kurundaki durağanlık, akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. Döviz kurlarında ani bir artış olmadığı sürece, pazartesi gecesi yarısından itibaren benzine 1.80 TL, motorine ise 1.20 TL indirim yapılması bekleniyor. Peki, Motorine (mazot) ve benzine indirim var mı 5 Mayıs? Benzin ve motorin indrim ne zaman olacak?

Akaryakıt indirim

Akaryakıt indirim

Çin malı Tesla Cybertruck peynir ekmek gibi satacak: Elon Musk'a klon şoku Çin malı Tesla Cybertruck peynir ekmek gibi satacak: Elon Musk'a... Haberi Görüntüle

AKARYAKITA İNDİRİM OLACAK MI?

Eğer olası bir indirim gerçekleşirse, İstanbul'da benzinin litre fiyatı 42.12 TL'ye, motorinin litre fiyatı ise 40.02 TL'ye düşecek. Ankara'da benzin 43.04 TL'ye, motorin ise 41.08 TL'ye gerilerken, İzmir'de benzin 43.31 TL'ye, motorin ise 41.28 TL'ye gerileyecek.

Kamuda çalışma modeli için geri sayım başladı! Detaylar belli oldu: 6 model gündemde! Kamuda çalışma modeli için geri sayım başladı! Detaylar belli oldu:... Haberi Görüntüle

5 MAYIS GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Güncel akaryakıt fiyatlarına göre İstanbul Anadolu'da benzin litre fiyatı 43,84 TL iken motorin litre fiyatı 41,22 TL olarak belirlendi. LPG'nin litre fiyatı ise 22,02 TL oldu. İstanbul Avrupa'da ise benzinin litre fiyatı 43,92 TL, motorinin litre fiyatı 41,22 TL ve LPG'nin litre fiyatı 22,49 TL olarak kaydedildi. İzmir'de benzin litre fiyatı 45,11 TL, motorin litre fiyatı 42,48 TL ve LPG'nin litre fiyatı 22,08 TL olarak güncellendi. Ankara'da ise benzinin litre fiyatı 44,84 TL, motorin litre fiyatı 42,28 TL ve LPG'nin litre fiyatı 22,46 TL olarak belirlendi.

23 maddelik yasa teklifi Meclis'te: Fahiş fiyat ve stokçulara göz açtırılmayacak! 23 maddelik yasa teklifi Meclis'te: Fahiş fiyat ve stokçulara göz... Haberi Görüntüle

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL BELİRLENİR?

Akaryakıt fiyatları ülkemizde üç aşamada belirlenmektedir. Bu aşamalar; rafineri satış fiyatının belirlenmesi, depo satış fiyatının belirlenmesi ve pompa satış fiyatının belirlenmesidir.

Ara zam bekleyenlere en net cevap Bakan Işıkhan'dan geldi: Asgari ücrete zam gelecek mi? Ara zam bekleyenlere en net cevap Bakan Işıkhan'dan geldi: Asgari... Haberi Görüntüle

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIR?

Akaryakıt fiyatları, Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının Türkiye'nin de içinde bulunduğu ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler temel alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplama sonucunda dağıtım firmaları tarafından belirlenen fiyatlar, rekabet ve serbesti doğrultusunda şirketler ve bölgelere göre ufak farklılıklar gösterebiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Ekonomi


Loading