Yandex Metrica

MİLYONLARCA KİRACIYA MÜJDE: Kira yardımında kriterler belli oldu: Eğer siz de kiracı iseniz yararlanın

MİLYONLARCA KİRACIYA MÜJDE: Kira yardımında kriterler belli oldu: Eğer siz de kiracı iseniz yararlanın

Bir türlü artışı durmayan kira fiyatlarından dolayı kiracılar ile ev sahipleri arasında sık sık sorunlar meydana gelmeye devam ediyor. Fahiş fiyatlara karşı özellikle kamu çalışanları için çok önemli bir hamle geldi. Kiralık evlerde yeni dönem başlıyor.

Ekonomi

23.01.2024, 22:21

!Kiracı ev sahipleri arasında soruna en azından milyonlarca memur bazından çözüm bulunması için devlet tarafından dikkat çeken bir  hamle geldi. 

Her anneye 36 bin TL destek ödemesi yapılacak: SGK detayları paylaştı Her anneye 36 bin TL destek ödemesi yapılacak: SGK detayları... Haberi Görüntüle

MEMURLARA KİRA DESTEĞİ SAĞLANACAK 

Sürekli artış gösteren kira fiyatları sonrası kiracılar ve ev sahipleri arasında sık sık tartışmalar yaşanmaya başladı. Ülkede artan enflasyon nedeniyle ev sahipleri de bu durum karşısında kiralara üst üste zam yapmaya devam ediyor. Konuyla ilgili birçok yargı süreci devam ederken iktidar kanadından seçim öncesi sürpriz bir hamle geldi. Yapılacak düzenleme ile memurlara kira desteği sunulacak. Düzenlemenin detayları hakkında uzman isimler önemli açıklamalarda bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'ten KDV açıklaması: Artış yapmadık Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'ten KDV açıklaması: Artış yapmadık Haberi Görüntüle

KAMU ÇALIŞANLARINA KONUT YARDIMI 

Yeni düzenleme AK Parti seçim beyannamesinde yer alan düzenlemeler arasında bulunuyor. Peki, bu yardım ne kadar olacak ve süreç nasıl işleyecek? AK Parti seçim beyannamesinde yer alan düzenlemeler arasında kamu çalışanlarına konut yardımı da bulunuyor. Özellikle İstanbul başta olmak üzere, kamu çalışanlarının sosyoekonomik koşullarının iyileştirilmesi gündemde.

Bu yatırımı yapan servet sahibi olacak: Selçuk Geçer 'fırsatı kaçırmayın' diyerek uyardı Bu yatırımı yapan servet sahibi olacak: Selçuk Geçer 'fırsatı kaçırmayın'... Haberi Görüntüle

AMAÇ SOSYOEKONOMİK ŞARTLARI İYİLEŞTİRMEK 

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tarkan Zengin, hayata geçirilmesi planlanan düzenlemenin ayrıntılarını anlattı. "Geçinme endeksleri dikkate alınarak şartlara göz atılacak. Bu kapsamda konut yardımı söz konusu olabilir. Ayrıntıları, 28 Mayıs seçimlerinden sonra daha net bir şekilde göreceğiz. Temel hedef, kamu çalışanlarının sosyoekonomik durumlarının ve şartlarının düzeltilmesine yönelik adımlardır.

Zamların ardından benzin fiyatları güncellendi! 12 Nisan benzin ve motorine zam, indirim geldi? Güncel akarkayıt fiyatları ne kadar oldu? Zamların ardından benzin fiyatları güncellendi! 12 Nisan benzin ve motorine... Haberi Görüntüle

BÜYÜKŞEHİRLERE POZİTİF AYRIMCILIK

Konut fiyatları göz önünde bulundurulacak, ortalama kira bedelleri ve diğer yaşamsal giderler de değerlendirilebilir. Bu, geçinme endekslerine dayalı olarak belirli bir kademelendirme oluşturulmasını gerektirebilir. İstanbul, Ankara, İzmir veya diğer farklı şehirlerdeki artış miktarları durumlar değerlendirilerek, buna göre yaşamı kolaylaştıracak bir miktar belirlenecektir.Yardımdan, kamuda görev yapan kadrolu, sözleşmeli memur ve kamu işçilerinin yararlanması beklenmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading