Yandex Metrica

Milyonlarca emekliyi sevindiren haber geldi! Emekli maaşlarına ek ödeme ücretleri belli oldu!

Milyonlarca emekliyi sevindiren haber geldi! Emekli maaşlarına ek ödeme ücretleri belli oldu!

Türkiye'de milyonlarca emekli vatandaşa kuurmsal bankaların verdiği zamlı promosyon ücretleri belli oldu. 17 milyon 330 bin emekli vatandaş için ise 11000 TL ek ödemeler, Vakıfbank ve Halkbank tarafından emeklilere sunulacak bu haberi duyan milyonlarca emekli vatandaş ise Vakıfbank ve Halkbank 11000 TL emekli kredisi başvurusu nasıl yapılır? sorusuna yanıt  arıyor. İşte detaylar...

Ekonomi

04.04.2024, 21:31

Vakıfbank ve Halkbank tarafından emeklilere sunulan ek ödeme kredisine ilişkin yeni bir açıklaam geldi. Emekli vatandaşlar başvuruların nasıl yapılacağını merak ederken başvurular bankaların resmi internet siteleri üzerinden yapılabilecek.  

Kamuda tasarruf paketi yolda! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek Kamuda tasarruf paketi yolda! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı: Önceliğimiz enflasyonu... Haberi Görüntüle

EK ÖDEME BAŞVURUSUNDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Başvuru yapmak isteyen emekli vatandaşlar Vakıfbank veya Halkbank'ın resmi internet sitesinden yada mobil uygulamalarını kullanarak başvuru yapıalbilecek.

Başvuru yapmak isteyen emekliler, başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurmaları gerekir. Kişisel bilgilerinizi doğru ve güncel bir şekilde girmeniz gerekmektedir.

Banka yetkilileri ek belge isteyebilir ve bazı belgelerin hazırda bulumasu gerekir. 

Başvuruların ardından banka tarafından yapılan incelemeler sonucunda kredi başvurunuzun onaylanması gerekir. 

Milyonlarca emekliye yapılmaı beklenen 11000 TL ek ödeme kapsamında, ek gelir desteği sağlayan ödemelerin,  emeklilerin yaşam standartlarını yükseltmesi hedefleniyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Ekonomi


Loading