Yandex Metrica

Milyonlarca emekliye bayram ikramiyesi müjdesi geldi! Tarih resmen açıklandı: İşte detaylar...

Milyonlarca emekliye bayram ikramiyesi müjdesi geldi! Tarih resmen açıklandı: İşte detaylar...

Milyonlarca emekliye zam müjdesi geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verildi. 5 bin 500 TL olan emekli maaşı 7 bin 500 TL'ye çıkarıldı. Bu müjdenin ardından bir müjde de bayram ikramiyesiyle geldi. Bayram ikramiyesinin 2 bin TL olacağı açıklandı. Peki kaç emekli bu ikramiyeden yararlanabilecek? İşte detaylar...

Ekonomi

23.01.2024, 20:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz gün emekli maaşlarının 7 bin 500 TL'ye çıkarıldığını açıklamıştı. Emekli maaş zamlarından yaklaşık 4 milyon emekli faydalanacak.

Gözler Merkez Bankası'nda: Büyük karar yarın! Gözler Merkez Bankası'nda: Büyük karar yarın! Haberi Görüntüle

8 MİLYON EMEKLİ EN DÜŞÜK EMEKLİ AYLIĞINDAN YARARLANACAK

En düşük emekli maaşı 5 bin 500 TL olurken gelen zamla beraber 7.500 TL olarak güncellendi. 13.5 milyon emeklinin yaklaşık 7-8 milyonluk kesimi en düşük emekli aylığı olan 7.500 TL maaş alınacağı duyuruldu.

IMF Başkanı Georgieva'dan küresel ekonomi uyarısı: Endişelenecek çok şey var IMF Başkanı Georgieva'dan küresel ekonomi uyarısı: Endişelenecek çok şey var Haberi Görüntüle

BAYRAMDAN ÖNCE İKRAMİYELERİNİ ALABİLECEKLER

Yasa teklifinin sunulduğu aktarılırken önümüzdeki hafta teklifin yasalaşmasıyla emeklilerin bayramdan hemen önce ikramiyelerini alması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading