Yandex Metrica

Milyonlarca emeklinin beklediği haber! Müjdeyi Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank ortak duyurdu: Bugün başladı

Milyonlarca emeklinin beklediği haber! Müjdeyi Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank ortak duyurdu: Bugün başladı

Vakıfbank Ziraat Bankası ve Halkbank emekli maaş müşterisi olmak isteyenlerden başvuruları almaya devam ediyor. 2022 Ocak ayında maaş müşterisi olacak emekliler için de promosyon tutarı da belli oldu.

Ekonomi

23.01.2024, 18:39

Vakıfbank Ziraat Bankası ve Halkbank emekli maaş müşterilerine bir defaya mahsus olmak üzere maaş promosyonu ödemesi yaptı. 2022 yılında yeni emekli olan yada daha önceki sözleşme süresi tamamlanan emekliler 3 yıllık süreç için başvurularını yapacaklar. Maaşlarını 3 devlet bankasından birinden alacak olanlara ise promosyon ödemesi yapılacak. 2022'de ödenecek olan promosyonlar Vakıfbank Ziraat Bankası ve Halkbank'ın resmi sitelerinde ayrı ayrı duyurulmuş olsa da 3 bankada eşit tutarda promosyon ödemesi yapacak. 

Ambalaj fiyatını değiştirmek suç olacak! Fahiş fiyatlara kesin çözüm: Etiket vurgununu bitirecek hamle! Ambalaj fiyatını değiştirmek suç olacak! Fahiş fiyatlara kesin çözüm: Etiket... Haberi Görüntüle

EMEKLİ MAAŞ MÜŞTERİLERİNE ÖDENECEK

Bilindiği üzere tüm bankalar, müşterilerinin maaşlarını kendi aracılığıyla almalarını ister. Devlet bankaları da diğer bankalarda olduğu gibi emekli maaş müşterilerinin kendilerine gelmesi durumunda 3 yıl için bir promosyon öderler. Vatandaşlar için açıklanan promosyon tutarı ise özel bankalara göre daha alt seviyelerde bulunuyor. Özel bankalarda emekli maaş müşterilerine tek seferde 2.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yaparken devlet bankalarında bu rakam en yüksek 750 TL'de kaldı. 

Vakıfbank Ziraat Bankası ve Halkbank'tan maaş almak isteyenler için açıklanan 2022 Ocak dönemi promosyon rakamları şöyle;

1 aya isabet eden emekli maaşı tutarı 1500 TL'ye kadar olan emekliler ve emekli hak sahiplerine 3 devlet bankası da 500 TL ödeme yapacaklar. Eğer emekli veya hak sahipleri 1500 TL'den daha fazla maaş alıyorlarsa promosyon tutaru 625 TL olacak. 2500 TL sınırında maaş alan emekliler ise devlet bankalarının tamamından 750 TL ödeme alacaklar. 

Tek Şart Var; Maaş Promosyonu alınabilmesi için tek şart bankalara başvuru yapılması ve 3 yıl boyunca maaşın taşınacağı bankaya taahhüt imzalanması. 3 yıl süre için promosyon ödemeleri peşin yapılacak ve daha sonra ek ödeme veya zam yapılmayacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading