Yandex Metrica

Migros'tan dev kampanya! Cumadan cumaya 9 liradan başlayan fiyatlarla...

Migros'tan dev kampanya! Cumadan cumaya 9 liradan başlayan fiyatlarla...

Migros Market aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. Her hafta 'Cumadan Cumaya' indirimlerini müşterileri için yenileyen Migros Market, 9 liradan başlayan fiyatlarla ürün satışına başladı. İşte birbirinden indirimli ürünler...

Ekonomi

06.04.2024, 17:20

Zincir marketlerde indirim furyası hız kesmeden devam ediyor. Migros bu kapsamda birbirinden indirimli ürünleri raflarda vatandaşın hizmetine sunuyor. Her hafta birbirinden farklı binlerce üründe indirim yaptığını duyuran Migros Marketler, 17-23 Mart tarihleri arasında 'Cumadan Cumaya' indirimleri ile ürün satışı yapacağını açıkladı.

Avlayana büyük ödül! Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan tane başına destek ödemesi yapacak! Avlayana büyük ödül! Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan tane başına destek... Haberi Görüntüle

9 LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA...

Migros Marketler, resmi internet sitesi üzerinden kampanyaya ilişkin detayları müşterileri için duyurdu. 9 liradan başalayan fiyatlarla satış yapacağını duyuran Migros Market, kampanyaya dair detayları açıkladı:

17-23 Mart tarihleri arasında Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde farklı ürünlerde farklı indirim oranları uygulanacaktır. Kampanyada yer alan ürünler stoklarla sınırlıdır. Ürün stoklarının anlık değişkenlik göstermesi nedeniyle siparişinizde tedarik edilemeyen ürünler bulunabilir. Bu durumunda, kampanya koşullarını sağladığınız ölçüde indirimden faydalanabilirsiniz. Satın almış olduğunuz ürün/ürünlerde iade talebinde bulunduğunuzda; sipariş içerisinde yararlanmış olduğunuz kampanya koşullarına uygun olarak indirim tutarı, iadesi talep edilen ürünlere bedeli oranında yansıtılacak olup iade ettiğiniz üründen söz konusu indirim tutarı düşülerek ücret iadesi gerçekleştirilecektir. 

İşte o indirimler;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading