Yandex Metrica

Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi ne kadar, zam geldi mi?

Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi ne kadar, zam geldi mi?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala bayram ikramiyelerinin ne zaman yatacağı en çok araştırılan konular arasına girdi. Emekliler bayram ikramiyesinin ne zaman yatacağını ve ne kadar olduğunu araştırıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan beklenen haber geldi. İşte bayram ikramiyesiyle ilgili bilgiler...

Ekonomi

23.01.2024, 19:29

Milyonlarca emeklinin kurban bayramı ikramiyesiyle ilgili beklediği haber geldi. Bayram ikramiyesinin ne kadar olacağı, ne zaman yatacağı ve zam konusu merak ediliyordu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Peki Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı ikramiyesine zam geldi mi, ne kadar yatacak? 

Lokantalarda ve kafelerde KDV oranları artıyor! Lokantalarda ve kafelerde KDV oranları artıyor! Haberi Görüntüle

BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

2022 Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Kurban Bayramı bu yıl 9-10-11 ve 12 Temmuz'da idrak edilecek. Haziran ayının son günlerinde bayram ikramiyesi merak konusu oldu. 'Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak' sorusu yoğun şekilde araştırılırken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan açıklama geldi. 

Açıklamaya göre, milyonların beklediği emekli ikramiyesi 2-7 Temmuz tarihleri arasında kademeli olarak yatırılacak.

Milyonların beklediği 55 torba yasa maddesi onaylandı: Bağkurlu ve taşeron işçiye müjde Milyonların beklediği 55 torba yasa maddesi onaylandı: Bağkurlu ve taşeron... Haberi Görüntüle

BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR, ZAM GELDİ Mİ?

2022 yılında Ramazan Bayramı ikramiyeleri 1100 TL olarak yatırılmıştı. Kurban Bayramı ikramiyesiyle ilgili bir zam açıklaması yapılmadı. Bir zam olmaması halinde Kurban Bayramı ikramiyesinin de 1100 TL olarak yatırılması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading