Yandex Metrica

Sitede Ara

Kripto dünyasında deprem! Dev şirket iflasını istedi!

Kripto dünyasında deprem! Dev şirket iflasını istedi!

Kripto para dünyasındaki dalgalanma ABD merkezli kripto para aracı kurumu Voyager Digital'i de vurdu. Dev şirket, iflas başvurusunda bulunduğunu duyurdu.

Ekonomi

21.03.2024, 01:38

Kripto para dünyasında son dönemde yaşanan krizler nihayetinde iflas getirdi. ABD merkezli kripto para aracı kurumu Voyager Digital iflas başvurusunda bulunduğunu duyurdu. 

Borsa İstanbul güne nasıl başladı? 18 Nisan 2024 BIST100 endeks kaç puan? Borsa İstanbul güne nasıl başladı? 18 Nisan 2024 BIST100 endeks ... Haberi Görüntüle

110 MİLYON DOLARLIK LİKİDİTE

Şirketten yapılan açıklamada ABD İflas Kanunu'nun 11'inci Bölümü uyarınca borçların yeniden yapılanma süreci başlatıldığı bildirildi. Bu süreçte şirketin günlük operasyonların desteklenmesi için likidite sağlayacak 110 milyon doların üzerinde nakit ve kripto varlığı olduğu belirtilirken, çalışanlara olağan şekilde ödeme yapılmasının ve belirli müşteri programlarının kesintiye uğramadan sürdürülmesinin amaçlandığına diket çekildi.

Torba yasada 9 maddeye onay geldi: 4A, 4B, 4C’li emeklilerin önü açıldı: Emekli destek paketinde neler var? Torba yasada 9 maddeye onay geldi: 4A, 4B, 4C’li emeklilerin... Haberi Görüntüle

THREE ARROWS CAPİTAL ETKİSİ

Açıklamada görüş belirten Voyager'ın üst düzey yöneticilerinden Stephen Ehrlich, platformdaki varlıkların korunması ve müşteriler dahil olmak üzere tüm paydaşlar için değer maksimizasyonu için en iyi yolun kapsamlı yeniden yapılanma olduğunu söyledi. Ehrlich, son birkaç ay içinde kripto para piyasalarındaki oynaklığın ve kripto yatırım fonu Three Arrows Capital'ın temerrüde düşmesinin Voyager Digital'in bilinçli ve kararlı adımlar atmasını gerektirdiğini sözlerine ekledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading