Yandex Metrica

Kremlin'den flaş açıklama: Erdoğan ve Putin Semerkant'ta Rus tahıl ihracatı için görüşecek

Kremlin'den flaş açıklama: Erdoğan ve Putin Semerkant'ta Rus tahıl ihracatı için görüşecek

Kremlin Sözcüsü Peskov, Rusya Devlet Başkanı Putin ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Semerkant'taki görüşmesi için hazırlıkların yapıldığını, taraflar Rus gıda ürünlerinin ihracatı da dahil tahıl anlaşmasını konuşacağını belirtti.

Ekonomi

23.01.2024, 22:12

Son dakika haberleri... 15-16 Eylül'de Özbekistan'ın Semerkant kentinde düzenlenecek Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) Zirvesi'nde yapılması beklenen Putin-Erdoğan görüşmesi hakkında Kremlin'den açıklama geldi.

Vatandaşın kredi borcu dudak uçuklattı! Geçim sıkıntıları başlıyor Vatandaşın kredi borcu dudak uçuklattı! Geçim sıkıntıları başlıyor Haberi Görüntüle

'ERDOĞAN VE PUTİN SEMERKANT'TA GÖRÜŞECEK'

Sputnik'in aktardığı habree göre, Peskov, "Semerkant'ta yapılmasını beklediğimiz Putin-Erdoğan görüşmesi, mümkün, gerekli ve halihazırda hazırlanıyor. Bu görüşmenin gerçekten de vakti geldi. İstanbul'daki tahıl anlaşmalarının uygulandığını görüyoruz. Bu uygulamanın yoksul ülkelere hiçbir fayda sağlamadığını, zira sadece iki geminin bu ülkelere gönderildiğini de görüyoruz" dedi.

Sahte altın alarmı! Darphane uyardı: Vatandaşlar ve kuyumcular bunlara dikkat etmeli Sahte altın alarmı! Darphane uyardı: Vatandaşlar ve kuyumcular bunlara dikkat... Haberi Görüntüle

RUS GIDA ÜRÜNLERİNİN İHRACATI ELE ALINACAK

Putin ve Erdoğan'ın ele alacağı ilk konunun elbette bu husus olduğunu kaydeden Peskov, Rus gıda ürünlerinin uluslararası piyasalara erişiminin de masada olacağını kaydetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading