Yandex Metrica

Karşılıksız 35 bin lira ödeme yapılacak: Başvuru yapana anında devletten yardım! Peki, kimler yardım alabilecek? 

Karşılıksız 35 bin lira ödeme yapılacak: Başvuru yapana anında devletten yardım! Peki, kimler yardım alabilecek? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi vatandaşlara bir çok farklı destek ödemesi yapıyor. Yeni bir destek paketi açıklayan bakanlık başvuru yapan vatandaşlara 35 bin TL karşılıksız ödeme yapacağını duyurdu.

Ekonomi

07.03.2024, 12:07

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara eğitimden elektriğe, gıda yardımından barınmaya kadar bir çok destek ödemesi yapıyor. Son olarak ülkemizde  yaşanan depremlerinde ardından evinde tadilata ihtiyaç duyan ihtiyaç sahiplerine nakdi yardım yapacağını açıklayan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bu tutarın 35 bin TL ile 100 bin TL arasında değişeceğini duyurdu.

Bu kişilere EYT'siz emeklilik imkanı! Şartları sağlayanlar 15 yıl erken emekli olabiliyor: İşte erken emeklilik fırsatı olan meslekler Bu kişilere EYT'siz emeklilik imkanı! Şartları sağlayanlar 15 yıl erken... Haberi Görüntüle

Asya ülkesinden çılgın sipariş: Çin donanmasını Türk füzesi ile vuracaklar Asya ülkesinden çılgın sipariş: Çin donanmasını Türk füzesi ile vuracaklar Haberi Görüntüle

BAŞVURULAR E-DEVLET'TEN

Evlerinde tadilat ve onarım yapmak isteyen ancak yeterli miktarda parayı ödeyemeyen ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olacağını açıklayan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, başvuruları e-Devlet  üzerinden veya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları üzerinden kabul edeceğini duyurdu. 

Sigaraya bir zam daha! O grubun ürünleri pahalandı: Kent, Tekel 2000, Pal Mall, Viceroy kaç lira? Sigaraya bir zam daha! O grubun ürünleri pahalandı: Kent, Tekel... Haberi Görüntüle

Son dakika: Borsada yeni rekor: 10 bin puan aşıldı Son dakika: Borsada yeni rekor: 10 bin puan aşıldı Haberi Görüntüle

35 BİN-100 BİN TL YARDIM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden duyurulan barınma yardımına 18 yaşından büyük tüm ihtiyaç sahibi vatandaşların başvurabileceği açıklandı. Başvuru yapan vatandaşlardan ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen ve karşılıksız ödemeyi almayı hak kazanan vatandaşlara 35 bin TL ile 100 bin TL arasında ödeme yapılacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen barınma yardımında hak kazanan vatandaşlar ödemelerini ise PTT veya Ziraat Bankası'ndan alabilecek.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading