Yandex Metrica

İstanbul Havalimanı'ndan büyük başarı: Üst üste dördüncü kez yılın en iyisi seçildi

İstanbul Havalimanı'ndan büyük başarı: Üst üste dördüncü kez yılın en iyisi seçildi

İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA,  İstanbul Havalimanı'nın "Air Transport Awards" kapsamında dördüncü kez "Yılın Havalimanı" ödülüne layık görüldüğünü duyurdu. Ödül töreni Yunanistan'ın Ekali kentinde düzenlendi. 

Ekonomi

21.03.2024, 02:25

İstanbul Havalimanı, dördüncü kez üst üste "Yılın Havalimanı" ödülüne layık görüldü. Daha önce 2021, 2022 ve 2023'te de "Yılın Havalimanı" seçilen İstanbul Havalimanı, böylece üst üste dördüncü kez aynı ödüle layık görülmüş oldu. İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'dan yapılan açıklamada "Yılın Havalimanı" ödül töreni Yunanistan'ın Ekali kentinde düzenlendi. Ödülü İGA Üst Yönetici Vekili Selahattin Bilgen aldı.

Kabine bugün toplanıyor! Yeni torba yasanın detayları belli oldu: 3600 ek gösterge, 5 yıl erken emeklilik, taşerona kadro.... Kabine bugün toplanıyor! Yeni torba yasanın detayları belli oldu: 3600... Haberi Görüntüle

"BU ÖDÜL SAMİMİ KARARLILIĞIMIZI GÖSTERİYOR"

Ödül töreninde konuşan Bilgen, bir kez daha bu ödülü almaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek "Misafirlerimize keyifli bir seyahat deneyimi sunabilmek adına verimlilik, sürdürülebilirlik, inovasyon ve yolcu memnuniyeti hususunda kendimize her geçen dönem daha yüksek standartlar belirliyoruz. Bu ödül, sektörün öncüsü olarak hayata geçirdiğimiz uygulamalarımızdaki samimi kararlılığımızın da göstergesi. 'Air Transport Awards' ekibine bu kıymetli ödül için teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

IBAN’a havale isteyenlere ceza geliyor! Bakanlık harekete geçti: 'POS çalışmıyor IBAN’a at' uygulamasına dikkat! IBAN’a havale isteyenlere ceza geliyor! Bakanlık harekete geçti: 'POS çalışmıyor... Haberi Görüntüle

"ÖZVERİLİ ÇALIŞMANIN BİR SONUCU"

Törende konuşan Air Transport News Genel Direktörü ve CEO'su Dr. Kostas Iastrou ise İstanbul Havalimanı'nın Kovid-19 salgınından bu yana karşılaşılan tüm zorluklara göğüs gerdiğini ve lider bir havacılık merkezi olduğunu ispatladığını vurguladı. İstanbul Havalimanı'nın olcu sayısında pandemi öncesine hızla ulaşıp, hava yolu çeşitliliğini artırarak sektörde öncü bir küresel aktarma merkezi konumuna ulaştığını belirten Iastrou, bu ödülün havalimanı çalışanlarının özverili çalışmaları ve misafirlerine sağladıkları keyifli yolculuk deneyiminin de bir yansıması olduğunu bildirdi.

Habere Tepki Ver

5

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Ekonomi


Loading