Yandex Metrica

Sitede Ara

İslam Memiş'ten yatırımcılara son uyarı! Cebinizde 500 TL varsa bile bunu yapın

İslam Memiş'ten yatırımcılara son uyarı! Cebinizde 500 TL varsa bile bunu yapın

Türkiye’de en tanınmış ekonomistlerden biri olan İslam Memiş yatırımcılara son uyarıda bulundu. Memiş, açıklamasında, 2023 yılının “Gümüş Yılı” olacağını belirtti ve 500 TL gibi birikimi olan yatırımcılara gümüş yatırımı yapmaları konusunda öneride bulundu.

Ekonomi

23.01.2024, 20:33

İslam Memiş, yatırımcılara risklerini dağıtmaları konusunda uyarıda bulunarak, 2023 yılının 2022’ye göre daha belirsiz olacağını ve yatırımcıları çok dikkatli olmaları gerektiğini belirtti. Memiş bu nedenle, yatırımınızı sadece altına yapmak yerine, gümüş de dahil olmak üzere farklı varlıklara dağıtmanız konusunda yatırımcıları uayrıyor. 

Yastığının altında gram altın biriktirenler dikkat! Daha önce görülmemiş yükseliş olacak Yastığının altında gram altın biriktirenler dikkat! Daha önce görülmemiş yükseliş... Haberi Görüntüle

GÜMÜŞ ALTINDAN DAHA FAZLA GETİRİ SAĞLAYACAK 

İslam Memiş, geçtiğimiz yıl gram altının yüzde 43 kazandırdığını, gümüşün gramının ise yüzde 45 kazandırdığını hatırlatarak gümüşün bu yıl altından daha fazla getirisi olacağını inandığını belirtiyor. Gram altında yaşanabilecek pişmanlıkları önlemek için, yatırımcılara gümüşe yatırım yapmalarını öneriyor.

Emekliler dört gözle Temmuz ayını bekliyor! Masada konuşulan rakam belli oldu: Enflasyon tahminlerine göre emekli maaşına ne kadar zam yapılacak? Emekliler dört gözle Temmuz ayını bekliyor! Masada konuşulan rakam belli... Haberi Görüntüle

GÜMÜŞ HESABI DA AÇILABİLİR 

Ünlü ekonomist İslam Memiş, gümüşün fiziksel olarak da önemli bir maden olduğunu ifade etti.  Sağlık ve bilişim sektörlerinde kullanılıyor. Vatandaşlar bankalarda altın hesabı açabileceği gibi gümüş hesabı da açabilirler. Kapalıçarşı’da da gümüş alıp satabilirler. Memiş, Hazine ve Maliye Bakanına da gümüşle ilgili çalışmalarını izah etti ve gümüşün önümüzdeki dönemde daha fazla önem kazanacağının altını çizdi. 

Yaprak yaş çayın kilosu ne kadar, kaç TL oldu 2024? Yaprak yaş çayın kilosu kaç para? Yaprak yaş çayın kilosu ne kadar, kaç TL oldu 2024?... Haberi Görüntüle

BU YIL GÜMÜŞ YILI 

İslam Memiş, 2023 yılının gümüş yılı olacağının altını çizdi. Ons gümüşün 26, 32 ve 40 dolar arasında hareket edeceğini, gram gümüşün ise 20 lira seviyesine ulaşacağını ifade etti. 16 lira seviyesini kırdıktan sonra yıllık bazda yukarı yönlü hareketliliğini sürdüreceğini belirtti. Bu nedenle, yatırımcıların 2023 yılında gümüşe yatırım yapmalarını öneriyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading