Yandex Metrica

Yaprak yaş çayın kilosu ne kadar, kaç TL oldu 2024? Yaprak yaş çayın kilosu kaç para?

Yaprak yaş çayın kilosu ne kadar, kaç TL oldu 2024? Yaprak yaş çayın kilosu kaç para?

Rize Ticaret Borsası (RTB) Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi (ÇAYMER), Nisan ayında alınacak yaş çayın fiyatını duyurdu. Peki, Yaprak yaş çayın kilosu ne kadar, kaç TL oldu 2024? Yaprak yaş çayın kilosu kaç para?

Ekonomi

25.04.2024, 02:13

Rize Ticaret Borsası (RTB) Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi (ÇAYMER), Nisan ayında alınacak 2,5 yaprak elle toplanmış yaş çayın kilo fiyatının 70 TL olduğunu duyurdu. Ayrıca yapılan açıklamada, getirilen yaş çayların kontrol edileceği ve 2,5 yaprak standardına uymayan çayların alınmayacağı bilgisi de paylaşıldı. Peki, Yaprak yaş çayın kilosu ne kadar, kaç TL oldu 2024? Yaprak yaş çayın kilosu kaç para?

Schengen vizesinde büyük eziyet! Bakın bu kez bahaneleri ne oldu? Schengen vizesinde büyük eziyet! Bakın bu kez bahaneleri ne oldu? Haberi Görüntüle

YAPRAK YAŞ ÇAYIN KİLOSU NE KADAR, KAÇ TL OLDU 2024?

Yapılan açıklamaya göre, 2,5 yaprak yaş çayın kilo fiyatının destekleme ile birlikte brüt 70 TL olduğu vurgulanarak şu şekilde ifadeler kullanıldı;

"Nisan ayı içerisinde alımı yapılan elle toplanmış 2,5 yaprak yaş çayın ödemesi mayıs sonunda yapılacaktır. Toplanması gereken ürün görseli ve videosu sosyal medya hesaplarımızda paylaşılmıştır. Uzun olmayan 2,5 yaprak taze sürgünler dip kısımlarından toplanmalıdır. Uzun dallı büyük yapraklar toplanmamalıdır. Kart yapraklar kesinlikle toplanmamalıdır. Çay getirmek isteyen müstahsillerimizin, 05373635060 nolu telefonu arayarak randevu almaları gerekmektedir."

Yaprak yaş çayın kilosu 70 TL oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Ekonomi


Loading