Yandex Metrica

İslam Memiş'ten altın ve doları olanı sevince boğan haber! '3 ay içinde satan...'

İslam Memiş'ten altın ve doları olanı sevince boğan haber! '3 ay içinde satan...'

Ünlü yatırımcı ve finansal analist İslam Memiş, dolar ve altının yönüne dair önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, Döviz kurlarında yukarı yönlü hareketin devam edeceğini söyledi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:16

Para piyasalarına dair öngörüleriyle tanınan ve tahminlerini büyük oranda tutturarak uzun vadeli yatırım yapanlara tavsiye niteliğinde açıklamalarda bulunan İslam Memiş, dolar ve altına dair yeni tahminlerini sıraladı. Döviz alımlarının Nisan ayında bitirilmesi gerektiğini söyleyen Memiş, özellikle dolarda yukarı yönlü hareketlerin devam edeceğini vurguladı.

İslam Memiş'in konuya ilişkin açıklamaları ise şu şekilde oldu:

"Genel bir değerlendirme yapacağım. Önümüzdeki hafta neler olabilir, emtia ve döviz fiyatlarında artış devam eder mi? Dolar kuru 15:45 lira seviyesinden haftayı tamamladı. Dövizle ticaret yapıyorsanız Nisan ayında alım tarafını bitirmeniz gerekiyordu. Döviz kurlarının tamamında yukarı yönlü hareketlerin devam edeceğini düşünüyorum. Özellikle haziran ve temmuz ayına dikkat çekmek istiyorum, yeni zirveler görmemiz muhtemel olacaktır.

ABD'li dev bankadan dikkat çeken altın tahmini! Bakın kaç bin dolara yükselecek ABD'li dev bankadan dikkat çeken altın tahmini! Bakın kaç bin... Haberi Görüntüle

"3 AY BOYUNCA SATINCA KAYBEDER"

Altın ve gümüş tarafında önümüzdeki 3 ay boyunca satan kaybeder. Baskıladı mı geriledi mi TL gelirin var nasıl olsa al. Dövizde dolara değil onun karşısında en çok değer kaybetmiş dövizleri alırım, ama satmam. Önümüzdeki 3 ay boyunca satan zarar edecek."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading