Yandex Metrica

Hükümetten çiftçileri korumak hamlesi! Bakan Kirişci, çiftçilere müjdeli haberi verdi

Hükümetten çiftçileri korumak hamlesi! Bakan Kirişci, çiftçilere müjdeli haberi verdi

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 2023 yılında Gelir Koruma Sigortasını başlatılacağını açıkladı. Bakan Kirişçi, "2023 yılında Gelir Koruma Sigortasını başlatacağız. Üreticilerimizi verim düşüşleri ve fiyat dalgalanmalarına karşı da koruyacağız." ifadelerini kullandı.

Ekonomi

23.01.2024, 22:11

AK Parti hükümeti çiftçileri korumak için çalışmalarını sürdürüyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, çiftçilere müjdeli haber verdi ve 2023 yılında Gelir Koruma Sigortasını başlatılacağını ve "Tarım Sigortaları Havuz Sistemi hep hayalimdi." dedi. 

Bakan Şimşek'ten kamu harcamalarıyla ilgili açıklama: Kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz Bakan Şimşek'ten kamu harcamalarıyla ilgili açıklama: Kontrol edecek ve kesintiye... Haberi Görüntüle

ÇİFTÇİLERİ DOĞAL AFETLERE KARŞI ARTIK DAHA GÜÇLÜ 

Sosyal medya hesabından açıklamalarada bulunan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 2023 yılında Gelir Koruma Sigortasını başlatılacağını bildirdi. 

Bakan Kirişci yaptığı açıklamada, 16 yıl önce temellerini atmıştık. Hamdolsun ki çiftçilerimiz doğal afetlere karşı artık daha güçlüler. 2023 yılında Gelir Koruma Sigortasını başlatacağız. Üreticilerimizi verim düşüşleri ve fiyat dalgalanmalarına karşı da koruyacağız" ifadelerini kullandı 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading