Yandex Metrica

Gram altını geçti! Mont fiyatlarına rekor zam

Gram altını geçti! Mont fiyatlarına rekor zam

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla kışlık giyecek alışverişi de başladı. Kış için mont almak isteyenler fahiş fiyat şoku yaşadı. Geçen seneye göre neredeyse iki kat artan fiyatlara önümüzdeki günlerde maliyet kaynaklı yeni zamların gelmesi bekleniyor.

Ekonomi

23.01.2024, 19:52

Sektör temsilcileri artan maliyetler nedeniyle kış sezonunun zorlu geçeceğini ifade ederken, bu durumun hazır giyimde yeni zamların habercisi olduğunu ifade etti. 

4A, 4B, 4C sigortalara yeni düzenleme: 2024 Güncel emeklilik şartları neler? 4A, 4B, 4C sigortalara yeni düzenleme: 2024 Güncel emeklilik şartları... Haberi Görüntüle

HAZIR GİYİMDE YÜZDE 100 FİYAT ARTIŞI

Hammadde fiyatlarında gerilemeye rağmen diğer maliyetlerdeki artışa vurgu yapan sektör yetkilileri ÜFE ve TÜFE arasındaki farkın özellikle kışlık hazır giyim ürünlerinde yüzde 100 fiyat artışlarının şaşırtıcı olmayacağını söyledi.

Bakan Uraloğlu duyurdu: Fahiş bilet fiyatlarına sıkı denetim! Bakan Uraloğlu duyurdu: Fahiş bilet fiyatlarına sıkı denetim! Haberi Görüntüle

'MONT MU ALSAM GRAM ALTIN MI?'

Havalar tam olarak soğumasa da kışlık kıyafet alışverişini şimdiden yapmak isteyen vatandaşlar mont fiyatlarını görünce neye uğradığını şaşırdı. Mağazalarda ve online satış sitelerinde kışlık mont fiyatlarının gram altın fiyatlarıyla yarıştığı görüldü. Mont fiyatlarındaki artış sosyal medyada en çok konuşulan konulardan bir tanesi haline geldi. Sosyal medya kullanıcıları “mont mu alsam gram altın mı?” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading