Yandex Metrica

Faturası yüksek gelen vatandaşlara müjde! Tam 500 TL para iadesi yapılacak: Faturada adı soyadı yazan bankaya koşsun!

Faturası yüksek gelen vatandaşlara müjde! Tam 500 TL para iadesi yapılacak: Faturada adı soyadı yazan bankaya koşsun!

Yüksek gelen faturalar için vatandaşı rahatlatacak bir kampanyanın duyurusu yapıldı. Başvuran vatandaşlara tam 500 TL para iadesi yapılacak.

Ekonomi

08.04.2024, 13:05

Faturalar her geçen gün vatandaşın cebini yakarken fatura ödeyen milyonlarca kişiye müjdeli bir haber geldi. Bankaların otomatik ödeme talimatı kampanyaları yakından takip edilmeye devam ederken bu kampanyalardan birini de Halkbank açıkladı. Halkbank Paraf Card kredi kartı otomatik ödeme talimatı kampanyası ile faturasını bankaya yatıranlara 500 TL para iadesi yapacak. 

2024 Kurbanlık fiyatları güncellendi! Küçükbaş ve Büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL? 2024 Kurbanlık fiyatları güncellendi! Küçükbaş ve Büyükbaş kurbanlık fiyatları ne... Haberi Görüntüle

HALKBANK PARAF CARD TALİMATI KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Bireysel kredi kartı müşterilerinin 1-31 Mart 2024 tarihleri arasında kredi kartlarından ya da vadesiz hesaplarından verecekleri her yeni otomatik fatura talimatı için 50 TL, toplamda 500 TL ParafPara verilecektir.

Altına Çin etkisi! Rekor seviyelere çıkıyor: İşte güncel rakamlar Altına Çin etkisi! Rekor seviyelere çıkıyor: İşte güncel rakamlar Haberi Görüntüle

HESABINIZDAN OTOMATİK FATURA TALİMATI VERMENİZ GEREKİYOR 

Kampanyaya katılmak için 31 Mart 2024 tarihine kadar Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması ya da FATURA yazıp 3404'e SMS gönderilerek kampanyaya katılınması, sonrasında bireysel kredi kartından veya Halkbank’ta kayıtlı bulunan vadesiz hesabından otomatik fatura talimatı verilmesi gerekmektedir.

Fiyatlarda düşüş sürüyor: Altın güne nasıl başladı? 24 Nisan Çarşamba altın fiyatları Fiyatlarda düşüş sürüyor: Altın güne nasıl başladı? 24 Nisan Çarşamba... Haberi Görüntüle

TALİMAT VERMEDEN ÖNCE MUTLAKA KAMPANYA'YA KATILMALISINIZ 

Kampanyadan ödül kazanılabilmesi için, talimat vermeden önce mutlaka kampanyaya katılım sağlanmalıdır. Kampanya kapsamında bir müşterinin her yeni otomatik fatura ödeme talimatından 50 TL, toplamda 500 TL ParafPara kazanacaktır. Kampanya kapsamında kazanılan ParafParalar, 5 Nisan 2024 tarihinde, kredi kartından verilen talimatlar için talimatın tanımlandığı açık ve kullanılabilir kredi kartına, vadesiz hesaptan verilen talimatlar için, ödül tarihi itibariyle en son kullanılan, açık ve kullanılabilir durumdaki kredi kartına yüklenecektir. Kampanya başlangıç tarihi itibariyle aktif olan talimatların iptal edilerek tekrar talimat verilmesi durumunda, verilen talimat kampanyaya dahil edilmeyecektir.

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading