Yandex Metrica

EYT'de son dakika! Yasalaşacağı tarih belli oldu! Prim borçlanması için acele edin

EYT'de son dakika! Yasalaşacağı tarih belli oldu! Prim borçlanması için acele edin

Milyonlarca vatandaşın beklediği EYT düzenlemesinde son adıma geçildi. TBMM komisyonunda kabul edilen düzenlemenin bu hafta TBMM Genel Kurulu'nda görüşülerek yasalaşması bekleniyor. Düzenleme sonrası EYT'liler ilk maaşlarını alabilecek.

Ekonomi

23.01.2024, 20:24

EYT düzenlemesinde milyonlarca vatandaşın beklediği hafta başlıyor. TBMM komisyonunda görüşülerek kabul edilen yasa bu hafta TBMM Genel Kurulu'nda görüşülerek yasalaşacak. 

Toplantı iki gün sürecek! Erdoğan taraflarla görüşecek: Çalışma Meclisi 5 yıl sonra toplanıyor! Toplantı iki gün sürecek! Erdoğan taraflarla görüşecek: Çalışma Meclisi 5... Haberi Görüntüle

TEKLİF HAFTAYA YASALAŞACAK 

Teklif yasalaştıktan sonra gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çevrilecek. Erdoğan, yasayı imzalayıp Resmi Gazete'de yayınlandıktan sonra emeklilik başvuruları başlayacak.

Şubatın ikinci yarısında sürecin tamamlanması ve vatandaşların başvuru yapmaları bekleniyor. Koşulları karşılayanlar, süre sınırı olmadan SGK ve e-Devlet üzerinden başvuru yapabilecek. 

Bakan Uraloğlu duyurdu: Fahiş bilet fiyatlarına sıkı denetim! Bakan Uraloğlu duyurdu: Fahiş bilet fiyatlarına sıkı denetim! Haberi Görüntüle

İLK MAAŞLAR NE ZAMAN YATACAK 

Sabah'ın haberine göre, normal koşullarda iki hafta içinde emeklilik işlemleri tamamlanıyor. Ancak büyük bir yığılma olacağı için süreç uzayabilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk maaşların şubat ayı sonunda ya da mart ayında hesaplara yatırılacağını açıklamıştı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading