Yandex Metrica

Evde bakım maaşı ne zaman yatacak? 2024 evde bakım maaşı ne kadar oldu? Evde bakım maaşı Mart 2024!

Evde bakım maaşı ne zaman yatacak? 2024 evde bakım maaşı ne kadar oldu? Evde bakım maaşı Mart 2024!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenli olarak yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç kişilere günlük yaşamlarını daha iyi bir şekilde sürdürebilmeleri için sosyal destek imkanı sağlanmakta. Mart 2024'te yatması beklenen evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak? soruları araştırılıyor. Peki, Evde bakım maaşı ne zaman yatacak? 2024 evde bakım maaşı ne kadar oldu?

Ekonomi

04.04.2024, 16:10

Evde bakım maaşı sosyal destek uygulaması Türkiye'deki yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç kişilerin günlük yaşamlarını daha rahat sürdürebilmeleri için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından uygulanan bir destek mekanizmasıdır. 2024 Mart evde bakım maaşlarıyla ilgili detaylar oldukça merak edilmektedir. Peki, Evde bakım maaşı yatırıldı mı, ne zaman yatırılacak ve miktarı ne oldu? İşte Evde bakım maaşı Mart 2024!

Doların kaderi belirleniyor: TCMB faiz kararını açıklayacak! Doların kaderi belirleniyor: TCMB faiz kararını açıklayacak! Haberi Görüntüle

2024 EVDE BAKIM MAAŞI YATTI MI?

Bakanlık tarafından 15 Mart 2024 tarihinde güncellenen evde bakım maaşı yatan listesi illere göre farklı tarihlerde ödenmektedi. Bakan Göktaş, bu ay evde bakım yardımı kapsamında toplamda 4,2 milyar TL'nin hesaplara yatırılmaya başlandığını duyurdu.

Düğün yapacaklar dikkat! Gram altın ve çeyrek altın rekor diyecek: Uzman ekonomist altın için tarih verdi Düğün yapacaklar dikkat! Gram altın ve çeyrek altın rekor diyecek:... Haberi Görüntüle

ENGELLİ VE YAŞLI EVDE BAKIM MAAŞI NE ZAMAN YATACAK?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, bu ay içerisinde toplamda 4.2 milyar TL evde bakım yardımı dağıtıldığını açıkladı. Evde bakım destek projesi kapsamında hak sahibine aylık 7 bin 608 TL ödeme yapılmaktadır.

Şans Topu çekiliş sonuçları- 14 Nisan 2024 çekiliş sonuçları sorgulama Şans Topu çekiliş sonuçları- 14 Nisan 2024 çekiliş sonuçları sorgulama Haberi Görüntüle

ENGELLİ VE YAŞLI EVDE BAKIM MAAŞI NE KADAR OLDU? 

Bakan Göktaş,"Engelli vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte kaliteli bir yaşam sürmelerini ve aile bağlarının güçlenmesini sağlamak adına Evde Bakım Yardımı programını hayata geçirdik." şeklinde konuştu.

Ocak ayı memur katsayısına göre yapılan artışla birlikte, her hak sahibine aylık 7 bin 608 TL Evde Bakım Desteği ödendi.

IBAN’a havale isteyenlere ceza geliyor! Bakanlık harekete geçti: 'POS çalışmıyor IBAN’a at' uygulamasına dikkat! IBAN’a havale isteyenlere ceza geliyor! Bakanlık harekete geçti: 'POS çalışmıyor... Haberi Görüntüle

EVDE BAKIM AYLIĞI SORGULAMA 2024!

Evde bakım aylığı ödemelerinin yatıp yatmadığını öğrenmek için SMS veya >e-Devlet sistemi kullanılabilir. e-Devlet'in "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" sayfasından bu bilgilere erişilebilir. Ayrıca, evde bakım parasını sorgulamak için BAKIYE yazıp, 4747'ye SMS göndermek de mümkündür.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Ekonomi


Loading