Yandex Metrica

Ev sahibi olmak isteyenlere kötü haber! Emlak uzmanı resmen açıkladı! Fiyatlar fahiş düzeyde artacak

Ev sahibi olmak isteyenlere kötü haber! Emlak uzmanı resmen açıkladı! Fiyatlar fahiş düzeyde artacak

2022'nin başından bu yana fahiş seviyelerde artan ve serbest piyasa koşulları sebebiyle müdahale edilemeyen emlak piyasasında son dönemin en önemli gündem maddesi, ev fiyatları düşecek mi yoksa yükselecek mi şeklindeki sorular olmuş durumda. Peki, konut sahibi olmak isteyen vatandaş hemen almalı mı? Yoksa fiyatların düşmesini mi beklemeli? İşte emlak uzmanının yorumları...

Ekonomi

23.01.2024, 20:22

Son dakika konut fiyatları... Emlak fiyatları, diğer ürün ve hizmetlerdeki artış gibi 2022 yılında bir hayli artış kaydetmiş durumda. Sıfır ve kullanılmış daire fiyatları özellikle son dönemde kontrolsüz bir düzeye ulaşmış durumda. 

Bu durumda konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar da derinden sorgulamalara girdi. Arama motorları vasıtasıyla ev fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? şeklinde aramalar yapan vatandaşlar emlak uzmanlarının yorumlarını da yakından takip ediyor. Peki, konut almak için uygun zaman mı?

Erdoğan'dan emeklilerin gönlünü alın talimatı: Emekli maaşları Temmuz'da o rakamlara çıkabilir... Erdoğan'dan emeklilerin gönlünü alın talimatı: Emekli maaşları Temmuz'da o rakamlara... Haberi Görüntüle

EMLAK UZMANI ARTIŞLARIN DURACAĞI TARİHİ AÇIKLADI

Habertürk’e birtakım açıklamalarda bulunan Dr. Şeref Oğuz, emlak piyasasının düşeceği tarihi de izleyicilerine açıkladı.

Şeref Oğuz'un açıklamalarına göre, ev fiyatları talep durana kadar artmaya devam edecek. Talebin durmasıyla birlikte önce artış duracak daha sonra konut fiyatları gerileyecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading