Yandex Metrica

Eş zamanlı olarak yatırılacak! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı 4a 4b 4c emeklilerine müjde: Milyonlarca emekliye çift maaş!

Eş zamanlı olarak yatırılacak! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı 4a 4b 4c emeklilerine müjde: Milyonlarca emekliye çift maaş!

Nisan ayında zamlı emekli promosyonu, emekliye bayram ikramiyesi ve emekli ikramiyesi ödemeleri aynı anda hesaplara yatırılacak. Bu ödemeyi SSK Bağkur Emekli Sandığı 4a 4b 4c emeklileri hepsi alacak.  

Ekonomi

02.04.2024, 16:09

Milyonlarca emeklinin  bekledikleri müjdeli haber sonunda geldi. Emekliler için yapılan açıklamada Nisan ayında çifte maaş müjdesi geldi.

Merkez Bankası'nın faiz kararı yarın belli olacak! Faiz artışı devam edecek mi? İşte ekonomistlerin tahminleri... Merkez Bankası'nın faiz kararı yarın belli olacak! Faiz artışı devam... Haberi Görüntüle

EMEKLİLERE 25 BİN TL ÖDEME

Yatırılacak çift ödemeyle birlikte milyonlarca emekliye çifte bayram müjdesi ile rahat bir şekilde bayram yaşamış olacaklar. En düşük emekli aylığı 10 bin TL olarak ödenirken 12 bin TL emekli promosyonu ve 3 bin TL'de bayram ikramiyesi olmak üzere emekliler en düşük 25 bin TL ödeme almış olacaklar.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz spekülasyonlara son noktayı koydu: 'IMF ile masaya oturulması söz konusu değil' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz spekülasyonlara son noktayı koydu: 'IMF ile masaya... Haberi Görüntüle

ÇİFT MAAŞ ALABİLİRSİNİZ 

Türkiye'de eşini kaybeden veya annesi babası vefat eden kadın ve erkeklerin aynı anda çift maaş hatta 3 maaş alabilirsiniz. Bu süreçte de çift maaş alabilmek adına dikkat edilmesi gereken bazı bilgiler yer alırken bir kadını SSK'dan emekli diğeri de eşi Bağ-Kur emeklisi ise bu süreçte çift maaş alınabilmektedir. Bu süreçte kadının anne veya babası da memur emeklisi ve aynı anda 3 maaş almasa da mümkün olduğu belirtiliyor. Emekli maaşı ile dul ve yetim aylığını aynı anda alabilmek için emeklilerin farklı kurumlardan olması gerekiyor.

Lila Kağıt halka arz ne zaman 2024? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Lila Kağıt halka arz ne zaman 2024? Lila Kağıt katılım... Haberi Görüntüle

ÖDEMELER NE ZAMAN YAPILACAK? 

Emeklilere yönelik olarak yapılacak olan emekli aylığı ve bayram ikramiyesi ödemeleri erkene çekilirken SSK emeklileri için ödemeler 14 Nisan 2023 tarihinde yapılırken BAĞKUR emeklileri 17 Nisan tarihinde ve EMSAN ikramiye ödeme tarihleri ise 19 Nisan 2023 Çarşamba olarak açıklandı. Bu tarihlerde milyonlarca emekli bayram ikramiyesi ve emekli maaşını alırken ayrıca promosyonunun yenileyen emekliler promosyon ödemesini de olmak üzere toplam 3 ödeme çekebilecekler.

 

Habere Tepki Ver

0

2

0

1

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading