Yandex Metrica

Enflasyonla mücadele başladı! Temel gıda ürünlerinde yüzde 13 indirim kararı

Enflasyonla mücadele başladı! Temel gıda ürünlerinde yüzde 13 indirim kararı

İngilizler, ülkedeki yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı ile uğraşırken zincir marketlerden, vatandaşın yükünü hafifletmek için indirim hamlesi geldi. İndirim kapsamında büyük süpermarket zincirleri belirli temel gıda ürünlerinde indirim uygulayacak.

Ekonomi

23.01.2024, 19:12

İngiltere'de hayat pahalılığı ve 30 yılın rekorunda olan enflasyon karşında zincir marketler elini taşın altına soktu. Türkiye'deki zincir marketlerin aksine stokçuluk ve zam kararı değil, temel gıda ürünlerine ulaşımı kolaylaştırmak için indirim kararı alındı.

Altın biriktirenler dikkat! Büyük depreme hazır olun: Altın fiyatlarında bu tarihte yer yerinden oynayacak! Altın biriktirenler dikkat! Büyük depreme hazır olun: Altın fiyatlarında bu... Haberi Görüntüle

YÜZDE 13'E VARAN İNDİRİM UYGULANACAK

İngiltere’nin en büyük süpermarket zincirleri arasında yer alan Asda belirli temel gıda ürünlerinde yüzde 12, Morissons ise yüzde 13 indirim uygulanacağını açıkladı.

Borsa bugün kapalı mı 24 Nisan? Borsa bugün açık mı, kapalı mı, işlem yapılır mı? Borsa bugün kapalı mı 24 Nisan? Borsa bugün açık mı,... Haberi Görüntüle

YIL SONUNA KADAR FİYATLAR DÜŞÜK TUTULACAK

Ülkenin üçüncü en büyük süpermarket zinciri Asda’dan yapılan açıklamada, 100 temel ürünün fiyatlarının yıl sonuna kadar düşük tutulabilmesi için zincirin 73 milyonun üzerinde yatırım yapmayı planladığı kaydedildi.

İran füzeleri araç sahiplerini vurdu: Akaryakıt fiyatlarına rekor zam... Fiyatlar güncellenmeden depoları doldurun İran füzeleri araç sahiplerini vurdu: Akaryakıt fiyatlarına rekor zam... Fiyatlar... Haberi Görüntüle

İNGİLİZLER ENFLASYON BASKISINDAN ŞİKAYETÇİ

Asda’nın açıklamasında, market zincirinin yaptığı bir araştırmaya göre İngiltere’de her 10 tüketiciden 9’unun enflasyon baskısından dolayı endişeli olduğu, yüzde 87’nin ise bu yıl gıda ürünlerinde fiyatların artmaya devam etmesini beklediği belirtildi.

Merkez Bankası rezervleri 128,4 milyar dolara yükseldi! Merkez Bankası rezervleri 128,4 milyar dolara yükseldi! Haberi Görüntüle

HANGİ ÜRÜNLERDE İNDİRİM OLACAK?

Market zincirinin açıklamasında, fiyat indirimlerinin taze sebze, meyve, et ve donduruluş gıda ürünlerini kapsamasının planlandığına dikkat çekildi.

İstanbul - Antalya arasına yeni hızlı tren hattı geliyor! Bakın iki il arası kaç saate düşecek İstanbul - Antalya arasına yeni hızlı tren hattı geliyor! Bakın... Haberi Görüntüle

"MÜŞTERİLERİ DESTEKLEMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Konuya ilişkin değerlendirmelerine yer verilen Asda’nın ortaklarından Mohsin Issa, “Artan hayat pahalılığı karşısında hane halkının bütçesinin daraldığının farkındayız. Bu zor zamanda müşterilerimizi desteklemek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Hastanelere personel alımı yapılacak: Ebe, hemşire, temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi iş ilanları yayımlandı! Başvuru şartları neler? Hastanelere personel alımı yapılacak: Ebe, hemşire, temizlik görevlisi ve güvenlik... Haberi Görüntüle

500 ÜRÜNÜ KAPSAYACAK

İngiltere’nin dördüncü en büyük süpermarket zinciri Morissons’ın açıklamasında ise içerisinde tavuk, sosis, mısır gevreği, un, ekmek gibi temel besin ürünlerinin olduğu toplam 500 üründe fiyat indirimlerinin yapıldığı hatırlatıldı.

Morissions’ın Üst Yöneticisi David Potts ise, “Müşterilerimizin finansal baskı altında olduğunun farkındayız. Market harcamalarına gelince, onlara yardımcı olmak için üstümüze düşeni yapacağız.” İfadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading