Yandex Metrica

Hastanelere personel alımı yapılacak: Ebe, hemşire, temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi iş ilanları yayımlandı! Başvuru şartları neler?

Hastanelere personel alımı yapılacak: Ebe, hemşire, temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi iş ilanları yayımlandı! Başvuru şartları neler?

İŞKUR, KPSS şartlı ve şartsız hastane personel alım ilanlarını duyurdu. Sağlık sektöründe ebe, hemşire, temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi personeli istihdam edilecek. Başvurular 16-30 Nisan 2024 tarihleri arasında olacak.

Ekonomi

21.04.2024, 14:07

İŞKUR aracılığıyla hastanelere personeller istihdam edilecek. Sağlık sektöründe kariyer yapmak isteyen vatandaşlara müjdeli haber geldi. KPSS şartlı ve şartsız iş ilanları yayımlandı.

2024 Yunan Adaları güncel feribot fiyatları ne kadar? Hangi şehirlerden hangi Yunan Adaları'na geçiş yapılır? 2024 Yunan Adaları güncel feribot fiyatları ne kadar? Hangi şehirlerden... Haberi Görüntüle

İŞKUR HASTANE HİZMETLİSİ PERSONEL İŞ İLANI YAYIMLANDI

İŞKUR tarafından yapılan duyuruda, 100 temizlik personeli, temizlik görevlisi kadrosu için 18 personel ve hasta refakatçisi kadrosu için 3 personel olmak üzere toplamda 121 personel alımı yapılacağı belirtildi.

Bitcoin tarihinde bir ilk: En sert aylık düşüş! Bitcoin tarihinde bir ilk: En sert aylık düşüş! Haberi Görüntüle

BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

İŞKUR'a kayıtlı olmak, kayıtlı değilse kayıt yaptırmak,

Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmaması, askerliğini yapmış ya da tecilli olması,

Herhangi bir sağlık sorunu olmaması,

Hastane ortamında çalışabilecek, sabırlı ve titiz olması.

Absürt ücretlere boykot büyüyor: Restoran ve kafeler bomboş kaldı! Absürt ücretlere boykot büyüyor: Restoran ve kafeler bomboş kaldı! Haberi Görüntüle

KLİNİK DESTEK ELEMANI İŞ İLANLARI

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading