Yandex Metrica

Absürt ücretlere boykot büyüyor: Restoran ve kafeler bomboş kaldı!

Absürt ücretlere boykot büyüyor: Restoran ve kafeler bomboş kaldı!

Restoran ve kafelerdeki yüksek fiyatlar vatandaşları isyan ettirdi. Yüksek kahve, yemek paraları için sosyal medya üzerinden birleşen vatandaşlar 20-21 Nisan tarihleri arasında boykot başlattı. Bu karara bazı ünlü isimlerinde destek vermesiyle birlikte kafe ve restoranlar boş kaldı.  

Ekonomi

30.04.2024, 07:01

Türkiye'de son yıllarda artan enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle, kafe ve restoranlarda yemek yemek vatandaşlar için zorlaştı. Bu hayat pahalılığına ek olarak kafe ve restoran sahipleri de yüksek kar payı ekleyince sosyal medyada tepki çığ gibi büyüdü.

Sosyal medya üzerinden anlaşan vatandaşlar 20-21 Nisan tarihleri arasında kafelere gitmeyerek boykot kararı aldı. Alınan bu karara ünlü isimlerinde dahil olmasıyla boykot etkisini gösterdi.

Faiz indirimi gelecek mi? Merkez bankası Başkan Yardımcısı Akçay'dan merak edilen soruya yanıt Faiz indirimi gelecek mi? Merkez bankası Başkan Yardımcısı Akçay'dan merak... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ İSİMLERDEN BOYKOTA DESTEK

Ünlü isimlerden Armağan Çağlayan, Bengi Başer, Gani Müjde, Melis Danişmend'den restoran ve kafelere boykota büyük destek geldi.

Yönetmen ve senarist Gani Müjde, ''20-21 Nisan tarihlerinde restoranlara gitmeyerek #fahişyemeğeboykot kampanyası başlatanlara helal olsun. Sırada evler var. Bi fahiş yemeğe boykot kampanyasını da evlerdeki yer sofraları için yapmak lazım.'' ifadeleriyle destek verdi.

Sosyal medya kullanıcıları fahiş fiyatlara işte böyle isyan etti...

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading