Yandex Metrica

Sitede Ara

Emeklilere yeniden promosyon müjdesi! Vakıfbank 'bu son olacak' deyip açıkladı: Kaçırmayın!

Emeklilere yeniden promosyon müjdesi! Vakıfbank 'bu son olacak' deyip açıkladı: Kaçırmayın!

Vakıfbank'ın son dakika açıklamasına göre, emekli maaşını Vakıfbank'a taşıyan ve buradan alan kişilere bir defaya mahsus olmak üzere promosyon verilecek.

Ekonomi

23.01.2024, 18:49

Haber24'ün haberine göre; Birçok emekli vatandaşı yakından ilgilendiren maaş promosyon ödemeleri her gün yeni tutarlarda sunularak farklı bankalardan açıklanmaktadır. Önemli olan durum ise her banka kendi banka politikalarına uygun olarak promosyon ödemelerini farklı miktarlar şeklinde sunmaktadır. Vakıf Bank, emekli maaşını bankaya taşıyan emekli vatandaşlara geri ödemesi bulunmayan promosyon verileceğini açıkladı.

2024 Fitch ve Moody's Türkiye kredi notu ne zaman açıklanacak? Türkiye'nin kredi notu kaç? 2024 Fitch ve Moody's Türkiye kredi notu ne zaman açıklanacak?... Haberi Görüntüle

BİR DEFAYA MAHSUS OLMAK ÜZERE GERİ ÖDEMESİZ

Vakıfbank'ın son yaptığı açıklamaya göre bankanın 750 TL'ye varan maaş promosyon ödemeleri kapsamında emekli vatandaşlardan ekstra bir ücret talebinde bulunulmayacağı açıklaması yapılmıştır. Emekli aylıklarına yönelik olarak belirlenen ücretlerde üst limitin 750 TL olarak Vakıfbank tarafından açıklanmıştır. Emekli maaşını Vakıfbank'tan alan ve de bankaya yeni taşıyan emekli vatandaşlara maaş tutarlarına uygun olarak en fazla 750 TL maaş promosyon ödemesinin yapılacağı bilgisi detaylı bir şekilde kamuoyuna açıklanmıştır.

Ödenen maaş promosyonlarının 3 senelik onay karşılığında olmak üzere bir defalık alınabileceği de sunulan bilgiler arasında yer almaktadır. Emekli maaşını Vakıfbank üzerinden almak isteyen ve hali hazırda almakta olan emekliler, promosyon taleplerini birçok farklı seçenek üzerinden yapabileceği ve ödemeleri de yine bu şekilde alabilecekleri belirtilmiştir.

Avrupa’dan Körfez ülkelerine kadar etkili olacak! Türkiye'den ticaret hamlesi: Yeni sınır kapısı geliyor! Avrupa’dan Körfez ülkelerine kadar etkili olacak! Türkiye'den ticaret hamlesi: Yeni... Haberi Görüntüle

HİÇBİR EK ŞART ARANMIYOR

Peş peşe yapılmakta olan maaş promosyon ödeme ve haberlerine dahil olmuş olan Vakıfbank, kendi bünyesinde yer alan ve emekli maaşını da bu banka üzerinden alacağına dair 3 sene olmak üzere onay vermiş olan emekli vatandaşlardan ekstra bir şartın aranmayacağı ifade edilmiştir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading