Yandex Metrica

Emeklilere 71 bin TL ödeme yapılacak! Ziraat Bankası'ndan emeklilere müjde: Nakit ihtiyacınız varsa başvurun! 

Emeklilere 71 bin TL ödeme yapılacak! Ziraat Bankası'ndan emeklilere müjde: Nakit ihtiyacınız varsa başvurun! 

Ziraat Bankası emekli müşterilerini sevindirecek kampanya haberini verdi. Banka, emeklilere nakit ihtiyaçlarını karşılamaları için düşük faiz oranlarıyla kredi imkanı sunacak. İşte detaylar...

Ekonomi

10.02.2024, 02:51

Ziraat Bankası, emekli maaşını banka üzerinden alan vatandaşlar için kampanya yaptı. Banka düzenlediği kampanya kapsamında, emeklilere nakit ihtiyaçlarını karşılamaları için düşük faiz oranlarıyla kredi imkanı sunacak. Emeklilerin finansal ihtiyaçlarını desteklemeyi amaçlayan bu yeni kampanya, Ziraat Bankası'nın emekli müşterilerine özel bir hizmet sunma çabasını yansıtıyor.

Emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan vatandaşlar, kimlikleriyle birlikte banka şubelerine giderek veya internet sitesi üzerinden başvuruda bulunabilecek. Banka başvuruları değerlendirdikten sonra, emeklilere 71 bin TL'ye kadar kredi imkanı sağlayacak. 

Ziraat Bankası'nın emeklilere yönelik düzenlediği bu kampanya, emekliler arasında büyük bir ilgiyle karşılanmıştır. Emekliler, maddi ihtiyaçlarını karşılamak için bankanın sağladığı bu avantajlardan yararlanma fırsatını memnuniyetle karşılamaktadır. Bankanın kolay başvuru süreci ve hızlı çözümleri, emeklilere büyük bir kolaylık sağlamakta ve finansal anlamda destek olmaktadır.

Ne kuzu ne dana en çok zam ona! 5 ayda rekor zam Ne kuzu ne dana en çok zam ona! 5 ayda... Haberi Görüntüle

GELİR ŞARTI YOK

Kampanyada en dikkat çeken özelliklerden biri, gelir belgesi şartının olmamasıdır. Emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan vatandaşlar, bu avantajı kullanarak nakit ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilirler. Ayrıca, kredi geri ödeme seçenekleri arasında 90 gün ertelemeli ödeme seçeneği de sunulmaktadır. Başvuruların değerlendirilmesi sonrasında, emeklilere 71 bin TL'ye kadar kredi ödemesi yapılmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading