Yandex Metrica

Emekliler sürpriz bekliyor! AK Parti'den emekliye zam açıklaması: Çalışmalar bitmek üzere

Emekliler sürpriz bekliyor! AK Parti'den emekliye zam açıklaması: Çalışmalar bitmek üzere

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, milyonlarca emekli vatandaşın dört gözle beklediği zam çalışmalarına ilişkin konuştu. Beklentilerin farkında olduklarını belirten Şahin, "Bu mesele ile ilgili de çalışmalar var. Çalışmalar olgunlaşınca sayın Cumhurbaşkanımız kamuoyu ile paylaşacaktır." ifadelerini kullandı. 

Ekonomi

21.03.2024, 14:28

Milyonlarca emekli zam haberlerini yakından takip ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimden önce emeklilere zam müjdesi vereceği belirtiliyor. 

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, emeklilere yönelik çalışmaların sürdüğünü açıkladı. Şahin, çalışmaların olgunlaşınca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapacağını duyurdu. 

Şahin, TGRT Haber canlı yayınında gazeteci Fatih Atik'in sorularını cevapladı. Şahin, emeklilere yönelik düzenlemelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Emeklilerle ilgili çalışmaların sürdüğünü belirten Şahin, emeklilerin beklentilerini karşılayacaklarını söyledi.

Kasa ağzına kadar doldu! Merkez Bankası rezerv miktarını açıkladı: Rekor artış piyasaya güven verdi Kasa ağzına kadar doldu! Merkez Bankası rezerv miktarını açıkladı: Rekor... Haberi Görüntüle

"CUMHURBAŞKANIMIZ KAMUOYU İLE PAYLAŞACAKTIR"

"Emekliler bir sürpriz bir müjde bekliyor emekliler. Var mı bu yönde bir çalışma?" sorusuna cevap veren Şahin, "Biz her zaman milletimizin beklentileri, şikayetleri doğrultusunda siyaset yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşın gündeminde ne varsa, derdi ne ise onu masamıza koyuyoruz. Bu mesele ile ilgili de çalışmalar var. Çalışmalar olgunlaşınca sayın Cumhurbaşkanımız kamuoyu ile paylaşacaktır." dedi.

Mehmet Şimşek'ten açıklama: Kayıt dışılılıkla mücadelede kararlıyız! Mehmet Şimşek'ten açıklama: Kayıt dışılılıkla mücadelede kararlıyız! Haberi Görüntüle

"BEKLENTİLERİN FARKINDAYIZ

Şahin sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu konudaki beklentilerin farkındayız. Beklentileri her zaman karşılamış bir siyasi anlayışa sahip olduğumuzu unutmayalım. Şu an devam eden çalışmalarımız var. Bu konuda çok önemli adımlar attık ama görüyoruz ki hala serzenişler var. Bunlara hak veriyoruz. Bizimle bunu paylaşmalarından memnunuz. Sorunun çözümünü bizden beklemelerinden memnunuz."

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

1

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Ekonomi


Loading