Yandex Metrica

Elinde altın olanlar dikkat! İslam Memiş'ten yatırımcılara son uyarı: Gram altında rüzgar tersine dönecek

Rekor üstüne rekor kıran altın fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altında rüzgarın artık ters yönde eseceğini duyurdu. Peki altın fiyatları kaç TL olacak? Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? 

Ekonomi

20.03.2024, 11:32

Zirve sonrası rotasını eksi yönde çeviren altın fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Altın kahini İslam Memiş, çarpıcı yorumlarda bulundu. Peki altın fiyatları kaç TL olacak? Altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın, çeyrek altın ne kadar olacak?

İslam Memiş açıkladı: Gram altında alım fırsatı bitti! Yön yukarı... İslam Memiş açıkladı: Gram altında alım fırsatı bitti! Yön yukarı... Haberi Görüntüle

ALTIN FİYATLARINDA FED BASKISI

Altın fiyatlarında yaşanan son gelişmeleri ele alan İslam Memiş, "20 mart tarihinde Fed'in faiz kararı var. Karar sonrası piyasalarda yeniden bir fiyatlama olacak. Dolayısıyla önümüzdeki bir hafta boyunca baskı altında ve yatay bir süreç bizi bekliyor." ifadelerini kullandı.

IBAN’a havale isteyenlere ceza geliyor! Bakanlık harekete geçti: 'POS çalışmıyor IBAN’a at' uygulamasına dikkat! IBAN’a havale isteyenlere ceza geliyor! Bakanlık harekete geçti: 'POS çalışmıyor... Haberi Görüntüle

ALTIN FİYATLARI İÇİN ALIM FIRSATI

Açıklamalarında devam eden İslam Memiş, "Bu bir haftalık süreçte altın tarafında bir düşüş görülürse bu bir alım fırsatı olarak değerlendirilmeli." şeklinde konuştu.

Gözler Merkez Bankası'nda: Büyük karar yarın! Gözler Merkez Bankası'nda: Büyük karar yarın! Haberi Görüntüle

GRAM ALTINDA RÜZGAR TERSİNE DÖNDÜ

Gram altın fiyatları yükselecekmi, düşecek mi? Gram altında da geri çekilmenin başladığını duyuran İslam Memiş, "Gram altın serbest piyasalarda 2438 TL'ye kadar yükselmişti dün ise 2400 lira altına kadar geriledi." dedi.

Bugün dolar ve euro alış-satış ne kadar 2024? 23 Nisan dolar, euro, gümüş ne kadar oldu? Bugün dolar ve euro alış-satış ne kadar 2024? 23 Nisan... Haberi Görüntüle

ONS ALTIN FİYATLARI GERİLİYOR

Ons altın fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulunan İslam Memiş, "Ons altın fiyatında da bir gerileme görüldü. 2188 dolar seviyesine kadar yükselmişti." dedi "ABD enflasyon verisi sonrası 2155 dolar seviyesine kadar geriledi" diyerek sözlerine devam eden Memiş, "Ons altın tarafında bu gerilemenin devam edeceğini düşüyorum." şeklinde konuştu.

Çocuklu ailelere 7200 TL sosyal yardım verilecek: Peki şartlar neler? Çocuklu ailelere 7200 TL sosyal yardım verilecek: Peki şartlar neler? Haberi Görüntüle

GRAM ALTIN KAÇ TL'YE KADAR GERİLEYECEK?

Sözlerine devam eden İslam Memiş, "Gram altın tarafında bu geri çekilmeler sınırlı kalır. Çünkü güçlü dolardan destek buluyor. O yüzden ons altında öngördüğüm geri çekilmeler gram altını bağlamıyor. Gram altın tarafındaki düşüş için çok iyimser olmayın." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading