Yandex Metrica

Elektrik faturası yüksek gelenlere müjde! Bu yöntemle elektrik faturanız yarı yarıya düşecek

Elektrik faturası yüksek gelenlere müjde! Bu yöntemle elektrik faturanız yarı yarıya düşecek

Elektrik faturası yüksek gelen vatandaşlar fatura borcunu düşürecek yöntemleri araştırıyor. Son gelen zamlardan sonra bu yöntem ile elektrik faturanızda yarı yarıya düşüş meydana gelecek. Tasarruflu olmak isteyenlere sevindirici öneri geldi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:40

Elektrik faturası düşürme yöntemleri şu sıralar gündemde bulunuyor. Son yapılan zamlardan sonra elektrik faturasını yarı yarıya düşürecek bir yöntem önerildi. Bu yöntemle faturanızda ciddi anlamda düşüş yaşanacak.

Altın fiyatlarında tırmanış sürüyor! 12 Nisan 2024 gram, çeyrek, tam altın ne kadar oldu? Altın fiyatlarında tırmanış sürüyor! 12 Nisan 2024 gram, çeyrek, tam... Haberi Görüntüle

1 KAŞIK KARBONATLA TASARRUF DEVRİ

Çamaşır makinesini çalışırken daha az elektrik harcaması için, her yıkamada çamaşır makinenizin içerisine 1 yemek kaşığı dolusu karbonat koyarak çamaşırların derinlemesine temiz olmasını sağlayabilirsiniz. Böylelikle düşük sıcaklıklarda bile tüm kıyafetlerin temizlenmesi sağlanmış olacak.

Ekonomist Hatice Kolçak konut piyasasını yorumladı: Düşüş nereye kadar devam edecek? Ekonomist Hatice Kolçak konut piyasasını yorumladı: Düşüş nereye kadar devam... Haberi Görüntüle

90 DERECE YERİNE DAHA DÜŞÜK ISI

Çamaşır yıkamayı 90 derecelik programda yapıyorsanız bu yöntemi deneyin. Derinlemesine temizliğe ulaşmak için çamaşır makinesini düşük dereceli programda çalıştırarak, yıkama esnasında çamaşır makinenizin iç kısmına 1 yemek kaşığı dolusu karbonat koyarak düşük ısıda çamaşırlarınızın derinlemesine temiz olmasını sağlayabilirsiniz.

Bu yöntemle daha az enerji harcanması sebebiyle de elektrik faturasının çok daha uygun fiyatlara düşmesini sağlayabilirsiniz. Böylelikle çamaşır makinenizde otomatik bir düşüşün olduğunu gözlemleyeceksiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading