Yandex Metrica

Düşük maaş alan emekliler dikkat! Emekliye seyyanen zam yapılacak mı? AK Parti'den açıklama geldi!

Düşük maaş alan emekliler dikkat! Emekliye seyyanen zam yapılacak mı? AK Parti'den açıklama geldi!

Milyonlarca emeklinin gündemindeki seyyanen zam yapılacak mı? sorusu netlik kazanıyor. Buna göre yerel seçim öncdesinde emeklilere zam yapılacağı iddiaları sık sık karşımıza çıkarken AK Parti Grup Başkanı Güler, konuyla ilişkin bir açıklama yaptı. Peki Emekliye seyyanen zam yapılacak mı? İşte detaylar...

Ekonomi

27.03.2024, 08:41

Düşük maaş alan emeklinin gündemindeki tek soru 'Seyyanen zam yapılacak mı?' olurken emekli maaşlarına ilişkin  konuşan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, son noktayı koydu. Peki emekli maaşlarına seyyanen zam yapılacak mı?

Geçtğimiz gün katıldığı bir televizyon programında, emekli zammına ilişkin önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanı Güler, Meclis'in ara tatilde olduğunu belirtti.

Emekli maaşlarına ilişkin bir çalışmalarının olmadığını söyleyen Güler, "Bizim biraz bu tür sözleri söylerken insanlarımızı da üzmeyecek, hayal kırıklığına uğratmayacak bir ciddiyeti sergilememiz lazım" dedi.

Bakan Işıkhan duyurdu: Emeklilere refah payı geliyor! Emeklilere destek paketi yolda Bakan Işıkhan duyurdu: Emeklilere refah payı geliyor! Emeklilere destek paketi... Haberi Görüntüle

''BU KONUDA BENİM BİR BİLGİM YOK''

Güler, "Bakanlığımızın bundan sonraki dönemler için Sayın Cumhurbaşkanımıza arz edeceği herhangi bir çalışma gelirse biz de haberdar olacağız. Dedikleri gibi 5-10 bin liralık çalışmamız yok. Maalesef ama bunu neye göre söylediler hangi rakamları neye göre kıstas alıyorlar hangi bütçe imkanlarına kıstas alıyorlar maalesef bu konuda benim bilgim yok" ifadelerini kullandı.

Trafik sigortasında yeni dönem: Her ay maliyet endeksine göre belirlenecek! Trafik sigortasında yeni dönem: Her ay maliyet endeksine göre belirlenecek! Haberi Görüntüle

DEVLET VE MİLLET OLARAK DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kütahya mitinginde, "En düşüğü 10 bin lira olan emekli maaşı ömrünü kendisinin ve ailesinin geçimi için harcamış vatandaşlarımız için yeterli mi? Elbette değil. Peki emekli maaşlarını arzu ettiğimiz düzeye nasıl yükselteceğiz? Devlet ve millet olarak daha fazla çalışacak, daha çok gelir elde edecek, ortaya çıkan kazançtan da emeklilerimize hak ettikleri parayı vereceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Ekonomi


Loading