Yandex Metrica

Dolar ve altın düştü, piyasa uzmanı İslam Memiş altın yatırımı yapanları uyardı!

Dolar ve altın düştü, piyasa uzmanı İslam Memiş altın yatırımı yapanları uyardı!

Bankacılık ve Düzenleme Kurumu müdahalesi sonrasında altın ve dolarda sert düşüş meydana geldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımı yapanları uyardı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:27

Gram altın yatırımcısının yaşadığı mağduriyet hakkında konuşan İslam Memiş, altın alırken dolar alındığının unutulmaması gerektiğinin altını çizdi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş; gram, çeyrek ve ons altında yeni seviyelerine vurgu yaptı. İslam Memiş, bunun dışında 2022 senes sonu için altın hedeflerini söyledi.

Vergi mükellefleri dikkat: Bugün o vergi grubunun son günü! Tarihi ceza ile karşı karşıyasınız Vergi mükellefleri dikkat: Bugün o vergi grubunun son günü! Tarihi... Haberi Görüntüle

1200 TL OLACAĞINI SÖYLEDİ

Düşük altın fiyatlarını değerlendiremeyip alamayanlara 950 lira seviyesine ineceğini belirtti. Yeni hedefin 1200 TL olduğunu söyledi. İslam Memiş, bu hedefin ons altın ile ilgili olduğunu vurguladı.

İslam Memiş, Uzun vadeli öngörüsünün değişmediği söyledi. Memiş, yıl sonu hedefini açıkladı. Memiş, ons altında görülecek ataklar ile 2.300 – 2.400 dolar seviyesinin test edilebileceğini ifade etti. Gramda ise 1.200 seviyesini takip edeceğini tekrarladı. 2022 yılı sonunda öngörüsünün ise 1.450 lira olduğunu ifade ettş. Yıl sonu hedeflerinde değişiklik olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Motorine bu gece dev indirim geliyor: 24 Nisan güncel akaryakıt fiyatları Motorine bu gece dev indirim geliyor: 24 Nisan güncel akaryakıt... Haberi Görüntüle

GRAM ALTIN YATIRIMCISININ MAĞDURİYETİNDEN BAHSETTİ

İslam Memiş, gram altın yatırımcısının içerde çok mağdur olduğunu belirtti. Bunun sebebinin de varlıkları üzerinden alım satım yapmaları olduğunu söyledi. Bu alışkanlığın zarar ettireceğine işaret eden İslam Memiş, uzun vadeli yatırımcı olmanın daha avantajlı olduğunu vurguladı.

Fiyata değil miktara bakmanın önemli olduğunu belirten İslam Memiş, altın alırken aslında dolar alındığını söyledi. Gram altın üzerinden alım satım yapanların bunun bedelini ödediklerine vurgu yaptı. Altının değerinin dolar olduğunu, dolarla hesap yapılması gerektiğini söyleyen İslam Memiş, ons altının dünyadaki değerinin takip edilmesinin bu sebeple önemli olduğu aktardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading