Yandex Metrica

Dolar, euro ve altının büyük düşüşünün ardından Özgür Demirtaş'tan ilk paylaşım!

Dolar, euro ve altının büyük düşüşünün ardından Özgür Demirtaş'tan ilk paylaşım!

Son dakika haberlerine göre... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'nın ardından dolara yönelik açıklamaları döviz ve altın kurunda büyük düşüşe yol açtı. Yaşanan olağanüstü düşüşün ardından Özgür Demirtaş'ın paylaşımı sosyal medyada büyük tepki topladı.

Ekonomi

23.01.2024, 22:03

Son dakika haberlerine göre... Türkye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'nın ardından dolar, euro ve altına yönelik sözleri döviz ve altın kurunda büyük düşüşe yol açtı. Dolarda 4 lira düşüş görülürken altın ise yaklaşın 200 liralık bir gerileme yaşadı. 

Altında işler tepetaklak: İslam Memiş elinde altın olanları uyardı: Bir sabah kalktığında... Altında işler tepetaklak: İslam Memiş elinde altın olanları uyardı: Bir... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN: DÖVİZ KURUNU İSTİKRARA KAVUŞTURACAĞIZ

Salgın döneminde yaşadığı sağlık krizine ve toplumsal kırılmalara karşı yetersiz kalan, siyasi ve ekonomik konulara çözüm bulmakta zorlanan sisteme umut bağlayanları tüm bu hakikatleri görmeye davet ediyoruz. Mesela risk primlerinin yüksekliğinin Türk ekonomisinin gerçekliği ile ilgisi olmadığını vicdan sahibi her iktisatçı teslim eder.

Üretim, inovasyon, yeşil dönüşüm, dijital dönüşüm gibi konular öne çıkarken eski dünyanın kalıplarıyla ülkemizi değerlendirenler önce kendilerini yenilemelidir. Biz milletimize yeni bir vizyon öneriyoruz. Biz milletimize eski Türkiye alışkanlıkları değil 2023 hedefleri, 2053 vizyonu doğrultusunda hizmet etmeyi sürdüreceğiz.

Döviz kurunu istikrara kavuşturacağız, enflasyonu dizginleyeceğiz. Sevgili milletim, biz sizi seviyoruz, size inanıyoruz, siz bize inanın. Bugüne kadar inandınız, güvendiniz. 19 yıl Türkiye'nin altyapı, üstyapısıyla Türkiye'nin nereden nereye geldiğini gayet iyi biliyorsunuz.

Ons ve gram altında yeni rekor! Bayram tatili dinlemeyip artmaya devam etti: İşte güncel rakamlar Ons ve gram altında yeni rekor! Bayram tatili dinlemeyip artmaya... Haberi Görüntüle

ÖZGÜR DEMİRTAŞ'TAN İLK PAYLAŞIM

Dolarda 4, euroda 4, altında 200 liralık düşüş yaşanırken, Özgür Demirtaş sosyal medya platformu Twitter hesabı üzerinden tek bir paylaşım yaparak, 'sokak hayvanlarını sahip çıkalım' dedi. Döviz kuru yükselirken Twitter hesabında sert paylaşımlar yaparak, diğer ülkelerin Merkez Bankalarını tebrik eden Özgür Demirtaş şimdi ise susarak sadece hayvanlara sahip çıkalım paylaşımı yaptı. Özgür Demirtaş'ın yaşanan bu düşüşün ardından kayıtsız kalması sosyal medyada büyük tepki topladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading